e-advertising.co, dacă vrei să faci bani cu blogul tău

vineri, ianuarie 31, 2014 20:04
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniAi un blog și vrei să faci bani cu el? Una din metode este să scrii advertoriale. Dar unde le găsești. Poate cel mai bun loc unde găsești advertoriale este e-advertising. Pentru a beneficia de această oportunitate, îți creezi un cont, adaugi blogul tău pe site (click pe link-ul anterior) și urmărești joburile disponibile. În momentul în care ai descoperit un job, iar blogul tău se potrivește cu cerințele jobului, aplici la acel job și aștepți aprobarea scrierii advertorialului. După ce această aprobare ți-a fost dată (vei fi informat printr-un e-mail), te apuci de scris advertorialul. Trebuie să scrii într-un anume timp, acesta fiind afișat pe site. După ce l-ai scris, trimiți adresa (link-ul) advertorialului și aștepți aprobarea lui. După aprobare îți vor intra în cont banii pentru respectivul advertorial. În contul tău de pe site, firește.

Banii se pot retrage numai dacă ai acumulat suma minimă de 50 RON. Toate plățile se efectuează în fiecare zi de marți. Adică merită să aplici la joburile de pe e-advertising.co. Pe alte site-uri similare banii intră foarte greu, o dată sau de două ori pe lună, iar uneori aștepți mult și bine până vezi banii din advertoriale. Nu este cazul aici, sigur în fiecare zi de marți banii tăi vor intra în contul tău PayPal sau direct în contul tău bancar. Pe site mai sunt disponibile și microjoburi, plus alte informații interesante. Așadar, dragii moșului, folosiți acest pont și notați-vă în agendă e-advertising.co, locul unde găsim advertoriale pentru blogurile noastre. Sunt puține astfel de oportunități în România, așa încât ne pierdeți vremea și înscrieți-vă blogul pe site. Totul este la vedere, veți ști tot timpul ce fonduri aveți, când puteți retrage banii, ce preț are fiecare advertorial etc. Seriozitatea, transparența, profesionalismul sunt doar câteva din însușirile site-ului recomandat în acest material. Pentru a vă convinge folosiți-l pentru prosperitatea dumneavoastră.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu