erfi.ro, jocuri si jucarii educative pentru copiii tai

marți, aprilie 21, 2015 17:19
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniCei mai mulți dintre părinții responsabili știu că jocurile și jucăriile adaptate vârstei sunt esențiale pentru dezvoltarea armonioasă a minții și sufletului unui copil. Niște jocuri și niște jucării bine alese, de-a lungul timpului, pot contribui decisiv la crearea acelor disponibilități și înclinații ce vor face din copiii noștri viitori adulți cu o capacitate remarcabilă de a lua deciziile potrivite la momentul oportun. Putem comanda online jucării educative pe site-ul Erfi. De exemplu, pentru copiii cu vârsta între 6 și 12 luni, puteți alege Lanterna Crazy ColoursTorch VTech, pe care o puteți vedea în imaginea de ma jos (iar pe poză aveti și link-ul către acest produs), lanternă cu 5 lumini de culori diferite si desenele cu animale creeaza efecte vizuale distractive pentru copil (mai multe detalii găsiți pe site; click pe fotografia de mai jos).

Tot pe site-ul www.erfi.ro puteți vedea și comanda jocuri logice. De exemplu, pentru un copil de 4 ani, puteți alege S’match ThinkFan un joc educativ, fascinant, destinat prescolarilor cu ajutorul caruia ei invata sa faca asocieri intre elemente apartinand acelorasi categorii (numar, culoare, clasa de obiecte), si sa-si antreneze atentia si memoria. Puteți să-l vedeți în poza de mai jos, iar pe imagine aveți și legătura spre acest produs.

Și dacă tot vorbim de jocuri și jucării, poate vă întrebați ce noutăți mai sunt în acest domeniu. Ei bine, dragii mei, și în domeniul jucăriilor și jocurilor pentru copii sunt noutăți importante. Ati auzit de jocuri de gandire critica pentru copii? Iată mai jos câteva amănunte.

„Jocurile de gandire critica, in afara de faptul ca pot fi distractive, il ajuta pe copil sa invete sa analizeze si sa interpreteze situatii, abilitati care pot fi utile de fiecare data cand este nevoie sa ia o decizie.”

Cei ce lucrează în domeniul educației, cu preșcolarii sau copiii din ciclul primar, știu foarte bine că „prin intermediul jocului, copiii își îmbunătățesc experiența cognitivă, învață să manifeste o anumită atitudine – pozitivă sau negativă – față de ceea ce întâlnesc, își educă voința și, pe această bază formativă, își conturează profilul personalității.” Am citat dintr-un material interesant, pe care vi-l și recomand, material intitulat Joc, invatare, timp liber si educatie. Iată încă un fragment din acest material.

„Jocul copilului răspunde în primul rând unei necesități biologice, dar și nevoii de socializare și relaționare cu ceilalți. Prin joc, el descoperă sensuri și utilități ale obiectelor, ale jucăriilor care îl înconjoară. Jocul este, de asemenea, un act de creație, de dezvoltare a imaginației și creativității.”

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “erfi.ro, jocuri si jucarii educative pentru copiii tai”

  1. Scaunul auto este obligatoriu daca vrei sa transporti un copil in masina | Lucian Balog says:

    august 26th, 2015 at 14:24

    […] Noul cod rutier care face referire la siguranta si transportul copiilor a intrat in vigoare in 15 februarie 2015. Copiii care au o inaltime de pana in 135 cm pot sa fie transportati in scaun auto, dar si copii cu peste 135 trebuie transportati in conditii maxime de siguranta, tot cu scaun. Si desigur, nou nascutii, si copii pana 12 ani trebuie sa fie transportati in scaun auto, doar daca acestia au o greutate mai mare de 36 de kilograme se aplica conditiile normale de siguranta, adica doar centura de la masina. Aceste informatii le-am preluat de pe erfi.ro, acolo unde am spus, puteti gasi scaune auto, dar daca tot am mentionat magazinul inca odata, pot sa va zic ca magazinul este unul foarte mare, sunt categorii de produse precum carucioare si scaune auto, articole pentru mamici, hainute pentru copii si accesorii pentru botez, masa bebelusului, siguranta bebelusului, igiena si sanatate, camera copii si bebelusi, jucarii si jocuri, librarie si papetarie si desigur, articole de sezon. Am gasit chiar si un articol pe alt blog despre acest magazin, este vorba de acest articol. […]

Adauga un comentariu