File din trecutul plin de corupţie şi jafuri al PSD = ciuma roşie (episodul 19)

miercuri, aprilie 26, 2023 14:05

Liberte, egalite, muie PSD!Încă un episod din 2004 despre jaful şi corupţia practicată de membrii grupului infracţional organizat cu acronimul PSD.

Revoluţia ucraineană a eşuat din cauza lui Hrebenciuc

CNSAS (Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii – n.m.) a luat la puricat dosarele a peste 2.500 de aspiranţi care şi-au prezentat candidatura la alegerile parlamentare (din noiembrie 2004 – n.m.). A reieşit că opt mârliţe şi-au depus icrele la Securitate, iar unul dintre ţipari este şi bătrânul ghiborţ Ştefan Tcaciuc, colaborator al fostei Securităţi, care a candidat la alegerile legislative din partea Uniunii Ucrainienilor din România (UUR) şi a câştigat un nou mandat al ruşinii.

În scurta sa perioadă de prohibiţie politică, din timpul administraţiei CDR (Convenţia Democrată din România, formată din PNŢCD + PNL + alţii mai mici, n.m.), când Uniunea Ucrainienilor a fost reprezentată în Parlament de profesorul Vichente Nicolaiciuc, babuşca Tcaciuc s-a dedat la ciupituri inimaginabile.

A tocat fondurile UUR, distribuite de Consiliul pentru minorităţi naţionale.

A băut banii alocaţi Festivalului naţional ucrainean, ediţia 1997, din care şi-a cumpărat pe numele Uniunii o Dacie 1300 nouă, cu şofer cu tot, pe care o foloseşte ca navetă de sticle de vodcă.

A stins banii alocaţi publicaţiilor de limbă ucraineană din România.

A angajat-o la una dintre redacţii pe fata inspectorului guvernamental Emil Bucureşteanu, de la Corpul de Control al Guvernului (este vorba de guvernul Năstase-PSD, n.m.). Cucoana nu trece pe la redacţie decât ca să-şi ridice salariul.

La repetatele solicitări adresate Curţii de Conturi de către deputatul Nicolaiciuc, de a verifica furăciunile ţeparului cu mustăţi de mreană, Curtea a zis că „Spre ştiinţă, vă informăm că verificarea modului de gestionare a fondurilor de care a dispus UUR (…) s-a efectuat de către Departamentul de Control al Guvernului României prin inspectorul guvernamental Emil Bucureşteanu”. Adică exact de catre tatăl fâţei angajate de rechinul Tcaciuc la o redacţie ucraineană, de unde îşi ridică tainul.

Revoluţia Uniunii Democrate a Ucrainienilor din România, reprezentată de Dumitru Morhan, a încercat să stopeze asecensiunea parlamentară a lui Tcaciuc. Dar a eşuat din cauza sprijinului politic pe care Tcaciuc l-a căpătat de la un Hrebenciuc din PSD (= ciuma roşie, n.m.).

Cum a devenit Hotelul Valahia afişul de campanie al PSD

Hotelul „Valahia” din Târgovişte a renăscut din cenuşa comunismului sub mâinile lui Romulus Petrescu, pe vremea când era directorul societăţii „Valahia”. Omul a cumpărat un pachet de acţiuni de la FPS (Fondul Proprietăţii de Stat – n.m.) şi a investit în hotel trei millioane de dolari.

O instituţie de investiţii a statului a dat în judecată societatea, cerând anularea actului de cesiune a unui pachet de acţiuni nominative, sub aspectul unor vicii de procedură. Din anul de graţie 2000, Petrescu se judecă cu statul tiranozaur, fără câştig de cauză.

Între timp, ajuns ministrul (PSD – n.m) Turismului, Agathon s-a apucat să mătrăşească întregul patrimoniu al societăţii „Valahia” pentru jalnica sumă de 6,5 miliarde de lei (vechi – n.m.).

Pe la chindie, în Cetatea Chindiei a aterizat cel mai harnic activist dâmboviţean al PSD, deputatul (din 2004 – n.m.) Ion Stan, şeful de viitoare penibilă amintire al Comisiei de control al SRI. Stan a supravegheat şi intermediat întregul proces al privatizării societăţii „Valahia”, în aşa fel încât nimic din ce li se cuvine clienţilor partidului de guvernământ (PSD – n.m.) să nu poată ajunge în mâna unor gospodari care împărtăşesc alte confesiuni politice.

Aşa se face că, deşi încă în litigiu (în 2004 – n.m.), hotelul „Valahia” a fost adjudecat de Constantin Constantin, un pieţar cu trecut de bişniţar şi cu facultate de semianalfabet eminent la cursul intensiv de şapte clase la fără frecvenţă. El are însă o calitate de invidiat: este baron PSD, iar în calitate de baron sponsorizează PSD-ul, care în lasă să joace tontoroiul pe lege cât pofeteşte, cu condiţia ca Stan să-şi primească partea leului.

Ca dovadă a faptului că baronul Constantin x 2 este omul Puterii (PSD-iste, n.m.), hotelul „Valahia” a ajuns un afişier al PSD, pe toată durata campaniei electorale (din 2004 – n.m.). Pe frontispiciul lui tronează un banner uriaş, pe care o mână de artist de mare talent a scris un citat emoţionant din Albă ca Zăpada: „Votăm candidaţii Uniunii naţionale PSD+PUR”. Să vă mut un cap în gur’.

Informaţii preluate din „Academia Caţavencu” nr. 678/2004.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu