File din trecutul plin de corupţie şi jafuri al PSD = ciuma roşie (episodul 18)

duminică, aprilie 23, 2023 7:59

PSD = Evul Mediu intunecatÎncă un episod (tot din 2004) despre jaful, nedreptatea, teroarea şi corupţia practicată de membrii grupului infracţional organizat cu acronimul PSD.

Dovezi zdrobitoare despre noua poliţie politică din România (este vorba despre poliţia politică a PSD = ciuma roşie, n.m.)

Ion Lăncrănjan este (era în 2004 – n.m.) cercetător în domeniul laserilor. A lucrat la laboratorul de Optoelectronică militară de la Măgurele, condus de col. Theodor Necşoiu, unde a fost coleg cu g-ralul Marius Opran, în prezent (în 2004 – n.m.) consilier personal al preşedintelui Iliescu pe probleme de strategii de dezvoltare durabilă a neantului.

Lăncrănjan l-a acuzat pe Necşoiu că a publicat o căruţă de brevete de invenţii, ca rezultat al copierii laserilor militari aduşi de spionajul ceauşist din Occident.

Lăncrănjan a fsot stupefiat să afle că nu are dosar de urmărire la CNSAS (Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii – n.m.), întocmit de fosta Securitate. Pleşu a afirmat că situaţia este bizară. Noi suţinem că este stupefiantă, de vreme ce Lăncrănjan lucrase, ca civil, pe tărâmul unei rezervaţii de dinozauri care trăiau din furăciuni şi-şi arogau reputaţia de cercetători.

După revoluţie, Lăncrănjan a fost victima unei acţiuni de recrutare, organizată de foşti ofiţeri din Direcţia IV de contrainformaţii militare a Securităţii, transformată în Direcţia Generală de Informaţii a Apărării. Respectivii sunt coloneii Virgiliu Ionescu şi Radu Bălăşoiu, din structurile de comandă ale Direcţiei IV, cel din urmă ajuns (în 2004 – n.m.) şeful Direcţiei resurse umane a PSD.

La data de 15 octombrie 2003, Georgeta Blaj, şefa de cabinet a generalului Ioan Talpeş, pe atunci consilier de stat la Preşedinţia României, a recunoscut că Lăncrănjan „a fost subiectul atenţiei Contrainformaţiilor”, ca răspuns la memoriul depus de Lăncrănjan la Preşedinţie.

O altă tentativă de racolare are loc atunci când col. Francisc Tobă, fost deputat şi apoi consilier al lui Adrian Năstase pe probleme de siguranţă, l-a şantajat pe Lăncrănjan să execute misiuni de „informare tehnico-economică”, în detrimentul consorţiului Thomson Tubes Electronique.

Credem că, în baza acestor evidenţe, Lăncrănjan a avut suficiente motive să dea în judecată Guvernul (PSD – n.m.), ale cărui structuri speciale nu recunosc că l-au şantajat şi i-au lezat drepturile, iar procesul a ajuns (în 2004 – n.m.) deja pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

O nouă descoperire a vânătorilor români: Calciu care se depune la dosar

Mai-marele (din 2004 – n.m.) vânătorilor şi pescarilor din judeţul Hunedoara, Jan Dorin Calciu, a fost prins săptămâna trecută (la început de decembrie 2004 – n.m.) în timp ce se plimba, ilegal, cu puşcociul în spinare prin Parcul Natural Grădiştea Muncelului – Cioclovina, aflat în subordinea Direcţiei Silvice Hunedoara.

Joi dimineaţă, în jurul orei 8:30, rangerul parcului a observat şase maşini pline ochi de vânători trecând de punctul de control de la Costeşti. Omul a făcut ce-a trebuit, adică a sunat repejor la sediul administraţiei parcului, de unde au fost alertate Poliţia şi Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic şi Cinegetic.

Grupul format din 21 de vânători, condus chiar de preşedintele AJVPS (Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi – n.m.) Hunedoara, Jan Dorin Calciu, era formată din vânători ai filialei Orăştie şi invitaţi de la AJVPS Arad şi Bucureşti. Din grupul pus pe împuşcat făceau parte şi doi cetăţeni români de origine libiană.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului i-au luat ca din oală pe braconieri şi au notat conştiincioşi în carneţele că autorizaţiile erau eliberate ilegal de AVPS Orăştie, întrucât filiala nu mai are niciun drept asupra vânatului în zona protejată.

Vânătorii tocmai se pregăteau să îndese în portbagaj doi mistreţi, un cerb carpatin şi o ciută.

Calciu nu este la prima problemă vis-á-vis de vânatul ilegal. El a mai fost cercetat penal pentru braconaj în judeţul Arad, comuna Petriş, pe când lua în cătare nişte fazani nevinovaţi.

Informaţii preluate din „Academia Caţavencu” nr. 678/2004.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu