File din trecutul plin de corupţie şi jafuri al PSD = ciuma roşie (episodul 22)

duminică, mai 7, 2023 12:25

PSD = ciuma rosie = Mafia

Ghid de utilizare a unui PSD-ist mototol de către colegii săi.

Modul de folosinţă al unui buhai jugănit, la vreme de alegeri (din 2004 – n.m.) castrate

Cine n-are buhai să-şi cumpere, iar cine are să-i jugănească măcar de alegeri. Puiu Paşcu (KGB-ist, parlamentar PSD, ministru PSD – n.m.) are (avea în 2004 – n.m.) unul gata castrat, pe care l-a umilit din toate poziţiile. Pe buhaiul lui Puiu îl cheamă Ghiţă Ciocan, fostul prefect al Sătmarului.

Cea mai mare plăcere a lui Ghiţă este să ia bice peste bot din cinci în cinci minute, furci peste şale, una la micul dejun, două la prânz şi trei la cină, iar la desert, jnjurături de prescură, pămătuf şi anafură. Numai aşa se simte bine buhaiul.

Ghiţă Ciocan s-a înhămat la jugul campaniei electorale (din 2004 – n.m.), pe gratis, şi-a dat demisia din postul de prefect, degeaba, s-a încălţat cu copitele de teren, de-a-mboulea, a frământat toate noroaiele sătmărene şi a bătut din poartă în poartă pentru a face campanie electorală în favoarea partidului său de căpătâi şi a candidaţilor săi nepereche.

Discursul electoral al buhaiului s-a redus la un muget stins şi la nişte promisiuni nemaipomenite: dacă votaţi cu noi, votaţi pentru prelungirea dreptului de muncă la cules căpşuni în Spania sau la vândut de ziare în parcările pariziene.

Aşa se face că, graţie spetirii buhaiului electoral, PSD a câştigat trei mandate, dintre care două la Cameră, pe ale lui Paşcu şi Rusu, şi unul la Senat. Pe fericitul senator îl cheamă Sever Şter şi este (era în 2004 – n.m.) directorul executiv al Direcţiei Silvice Satu Mare. Numele lui se regăseşte pe lista neagră a societăţii civile pentru un Parlament Curat.

Ce-a facut Şter de-a ajuns unde-a ajuns? La început, Regia Naţională a Pădurilor a înfiinţat Direcţia Silvică Satu Mare, în condiţiile în care suprafaţa forestieră a judeţului se reduce la trei boscheţi de păducel, o jumătate de plop şi o tufă de Veneţia. Apoi, fostul şef al Secţiei SRI Satu Mare i-a susurat în urechi buhaiului Ghiţă că e bine ca Şter să fie uns şeful direcţiei silvice.

Ce-a primit buhaiul Ghiţă pentru prestaţia sa de-a fi câştigat trei parlamentari? Promisiunea că dacă va fi cuminte va primi un adaos de o furcă de fân la masa de prânz, plus un supliment de grijanie de mamă, dimineaţa şi seara. („Academia Caţavencu” nr. 679/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu