Flotare logica pentru profesorul de fizica Iohannis Klaus

sâmbătă, septembrie 26, 2015 17:59
Posted in category Mass-media

Iohannis KlausMirarea unei fete pe Facebook

Ceva e foarte dubios, daca gandim logic: „refugiatii” vor in Germania, Suedia, Danemarca etc. Ok, se redistribuie 7000 sa zicem pt Romania, da? Asta in primul an doar. Bun. Acum, noi fiind in UE ei pot circula liber, pot merge inapoi in Germania asa cum au venit.
Cum ii obliga sa stea in Romania? Ii deporteaza? Ii aresteaza? Ii marcheaza cu coduri de bare si ii urca ca pe vite in trenuri spre Europa de est?
Eu vad doua posibilitati ca acesti refugiati sa ramana in tarile de repartitie:

  1. Se inchid frontierele si UE si libera circulatie vor fi o amintire.
  2. Li se ofera in tarile de redistribuire aceleasi conditii ca in Germania pentru ca trebuie sa le dai ceva ca sa ramana, nu?

Daca e punctul 2 pe banii cui?
Deci prin deductie logica e foarte posibil sa avem „refugiati” arabi care vor avea conditii mult mai bune decat majoritatea romanilor cu venituri mici si medii si asta poate tot pe cheltuiala noastra.
Nu inteleg de ce nu se discuta asta, de ce nimeni din presa nu pune aceasta problema. E foarte posibil sa se pregateasca cea mai nesimtita miscare si dovada de aservire a Romaniei fata de UE si noi stam si dormim in cizme si platim impozite”

După această mirare, noi ăștia, „rasiștii, xenofobii, necivilizații”, îl rugăm, cu mult respect, pe domnul Presedinte al României, fost profesor de fizică, adică ar trebui să le aiba cu logica, să ne răspundă tot pe Facebook (locul domniei sale de muncă) sau să ne lase un bilet lipit de frigider, că-l citim noi în limba română și nu-l mai chinuim pe alesul poporului să ne vorbească în limba lui Eminescu, având domnia sa probleme cu numărul de cuvinte pe minut.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Flotare logica pentru profesorul de fizica Iohannis Klaus”

  1. Bugetul lui Iohannis aproape triplu fata de perioada Traian Basescu | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 3rd, 2016 at 15:55

    […] Flotare logica pentru profesorul de fizica Iohannis Klaus […]

Adauga un comentariu