Gazduire.ro, daca vrei web hosting de calitate la preturi mici

vineri, mai 1, 2015 18:59
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDragii mosului, chiar si de 1 mai am un pont pentru voi. Mai exact, pentru cei care au un blog sau un site, eventual prieteni cu asa ceva, si sunt interesati de un web hosting de calitate la preturi mici. Gazduire.ro are niste oferte de web hosting extrem de tentante, ce merita comandate.

 • De exemplu, daca cineva dintre noi comandă acum orice pachet de hosting, primește spațiu dublu la stocare.
 • Mai mult, primești automat o lună de hosting gratuit pentru fiecare prieten care alege serviciile de web hosting de la Gazduire.ro in urma recomandarii tale.
 • Și mai mult: la orice pachet de hosting comandat acum, beneficiezi gratuit de 15 zile de hosting.
 • Dacă ai site-ul al altă companie de hosting și dorești să-l transferi , site-ul îti este transferat gratuit, dacă oferi un backup complet al site-ului și utilizezi platforma WHM/cPanel.
 • Beneficiezi de servicii profesionale de asistentă prin: live chat, e-mail sau telefonic.
 • Ai posibilitatea să adaugi extraopțiuni.
 • Metode de plata sigure și rapide: poti efectua plata rapid si in siguranta, prin urmatoarele metode: ordin de plata, card, Paypal, numerar la orice sucursala Libra Bank.
 • Ai posibilitatea de administrare online a contului de web hosting, prin intermediul panoului de control (cPanel). Acesta are o interfata intuitiva, fiind usor de utilizat chiar si de catre utilizatorii fara experienta. Interfata cPanel iti ofera posibilitatea de a vizualiza statistici privind traficul inregistrat pe site-ul tau si de a realiza modificari la nivelul pachetului de web hosting de care beneficiezi (adrese de email, domenii, subdomenii si baze de date).
 • Conturile predefinite de web hosting oferite sunt perfecte atat pentru cei care detin deja o afacere online de succes, cat si pentru cei care incep sa isi construiasca prezenta in spatiul web. Functionarea serviciilor este asigurata printr-o infrastructura performanta, avand la baza solutii Cloud pe servere IBM.
 • Este garantat un uptime minim de 99,9% si este oferita o perioada de testare a serviciilor de 15 zile, timp in care te poti convinge de calitatea pachetelor de web hosting disponibile. In plus, este asigurat transferul gratuit al site-ului tau si suport tehnic 24/7 la orice pachet de web hosting comandat.
 • Pentru a alege abonamentul de web hosting potrivit ai la dispozitie doua categorii de pachete: Start si Professional. In cazul in care incepi sa iti construiesti prezenta in spatiul web si esti proprietarul unui site de prezentare sau personal, este bine sa alegi un abonament de web hosting din sectiunea dedicata pachetelor Start. Daca detii deja o afacere online de succes, cum ar fi spre exemplu un magazin online, un site comercial, corporativ sau de continut/media, este bine sa alegi un pachet de web hosting din categoria Professional. Dupa comanda unui pachet de web hosting, ti se pot aloca oricand resurse suplimentare, prin upgrade la un pachet de web hosting superior.

Concluzia: o ofertă de nerefuzat.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu