Neocomuniştii din PSD nu se dezmint

vineri, aprilie 10, 2009 14:48

Ciordea, Ciordache, CiordilaInvitat în seara zilei de 9 aprilie 2009 la TVR 1, ministrul de externe al României, pesedistul Cristian Diaconescu a lălăit-o în legătură cu situaţia din Basarabia. În afara faptului că, în cele aproximativ cinci minute cât a vorbit (în cadrul “Telejurnalului” TVR 1), nu a pronunţat niciodată “regim comunist” sau, mai exact, “dictatură comunistă” (se ştie că neocomuniştii din PSD evită aceste sintagme şi sunt specialişti în limba de lemn), pentru Cristian Diaconescu ce se întâmplă în Basarabia sunt “derapaje” de la normele democraţiei europene. Adică arestarea unor oameni nevinovaţi, indivizi din forţele speciale care aplică bătăi ziariştilor noaptea în Chişinău, interzicerea accesului presei şi izgonirea ziariştilor români din Chişinău, plus tot arsenalul de metode dictatoriale reprezintă “derapaje”.

Acest Diaconescu ar trebui să ştie ca doar derapaje de la normele democraţiei europene se produc în România atunci când securiştii şi comuniştii din Parlamentul României votau neînceperea urmăririi penale pentru inculpatul Năstase Adrian, cel care a semnat, alături de tătucul Ilici Iliescu, tratatul de prietenie cu URSS, cu puţin timp înainte ca imperiul sovietic să se transforme în imperiul “Federaţia Rusă”. Tot în aceeaşi seară, pesedistul Adrian Severin face la un moment dat o afirmaţie halucinantă: regimul Voronin nu este comunist. O fi liberal şi nu ştim noi. Un lucru este însă cert: neocomuniştii din PSD n-au condamnat niciodată public crimele dictaturii comuniste, iar pentru libertatea din Basarabia nu vor face nimic. Norocul lor este că în România este încă destulă sărăcie şi ignoranţă, poate şi rea-voinţă, astfel încât ei, bolşevici vopsiţi în social-democraţi, să fie la guvernare, adică la ciolanul puterii, chiar dacă-i doare-n cot de această ţară şi de românii care-şi doresc să fie mândrii de ţara lor.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “Neocomuniştii din PSD nu se dezmint”

 1. Şpăgile din guvernarea Năstase negociate în stil mafiot | A șaptea dimensiune says:

  august 22nd, 2015 at 7:56

  […] Neocomuniştii din PSD nu se dezmint […]

 2. România anului 2008 – arie în care infractorii sunt protejaţi | A șaptea dimensiune says:

  august 22nd, 2015 at 8:02

  […] Neocomuniştii din PSD nu se dezmint […]

 3. Geoană îşi justifică, din nou, porecla | A șaptea dimensiune says:

  august 23rd, 2015 at 9:46

  […] Neocomuniştii din PSD nu se dezmint […]

 4. Oprescu şi-a rupt colţii în terasa de fiţe a lui Andrei Năstase | A șaptea dimensiune says:

  august 23rd, 2015 at 9:52

  […] Neocomuniştii din PSD nu se dezmint […]

 5. Neocomuniştii din PSD şi martirii gulagului bolşevic | A șaptea dimensiune says:

  august 23rd, 2015 at 9:59

  […] Neocomuniştii din PSD nu se dezmint […]

 6. Dovezi si temeiuri reale pentru care şpagarii lui Năstase trebuie rechemaţi la DNA | A șaptea dimensiune says:

  august 24th, 2015 at 12:51

  […] Neocomuniştii din PSD nu se dezmint […]

Adauga un comentariu