Girată de Ilici „KGB” Iliescu, privatizarea MEBO a fost cel mai mare jaf economic cu față legală

luni, august 4, 2014 14:11

Elena Ceausescu si Ion IliescuDespre criminalul Ilici “KGB” Iliescu s-au scris zeci de mii de pagini. Din păcate, într-o țară de ciobani fără creier și țigani infractori, nu s-a întâmplat nimic pe tărâmul justiției pământești. Doar cea Divină mai poate face dreptate. Iată, mai jos, un alt material despre cel care a contribuit decisiv la distrugerea României și apariția mafioților care au devenit azi clienții DNA. Materialul explică jaful asupra economiei românești practicat de gașca lui Ilici “KGB” Iliescu în anii ’90 ai secolului trecut.

Ion Iliescu, primul președinte nelegitim al României, a permis pe data de 3 februarie 1990 să dispară din conturi întreaga rezervă valutară a țării.

Ion Iliescu, primul președinte nelegitim al României a permis pe data de 3 februarie 1990 să dispară din conturi întreaga rezervă valutară a țării. Peste 3 miliarde de dolari americani au fost convertiți în lei la un curs de schimb de 14 lei/1$…după care aceeleași miliarde agonisite cu trudă de părinții noștri au fost scoase la vânzare la colț de stradă de către primii bijnițari, care de fapt erau sifonarii de elită ai securității trădătoare, la un preț de 4-5 ori mai mare, 1$ se vindea la 70-80 de lei! După ce bijnițarul își lua comisionul lui, leii se întorceau în portbagajul mașinii la aceiași securiști trădători care distribuiau de fapt valuta forte care a fost odată a țării. Sumele imense de lei obținute din prima mare ȚEAPĂ au fost păstrate de securiști cu mare grijă pentru etapa următoare, ETAPA privatizării MEBO.

În 1990, fabricile și uzinele României aveau conturile pline de bani, numai că acești bani aveau o destinație fixă: RETEHNOLOGIZAREA și modernizarea mijloacelor de producție. Singura modalitate de a deturna aceste sume de bani era transformarea destinației lor, din sume alocate dezvoltării în profituri nete destinate plății de dividende.

În 1990 fabricile și uzinele României aveau conturile pline de bani, numai că acești bani aveau o destinație fixă: RETEHNOLOGIZAREA și Modernizarea mijloacelor de producție. Singura modalitate de a deturna aceste sume de bani era transformarea destinației lor, din sume alocate dezvoltării în profituri nete destinate plății de dividende. Dar oare nu exista posibilitatea de a pune mâna și pe dividende (care existau deja) dar și pe fabrică? Ba da! Privatizarea MEBO, cel mai mare jaf economic cu față legală! Munca și truda de 4 decenii a poporului român au fost furate de Iliescu și oamenii lui printr-o înșelătorie(Privatizarea MEBO) ce a avut ca suport financiar, banii proveniți din devalizarea rezervelor valutare ale României (3 februarie 1990). Timp de 24 de ani au furat rând pe rând, tot ce strămoșii noștri au construit, tot ce părinții noștri au trudit…acum vor să ne fure și apa și aerul și viața. Vor să ne fure și darurile naturii lăsate de Dumnezeu, vor să ne fure copiii și țara cu totul.

Plecați până puteți slugi nemernice ale lui Iliescu

Dacă ei vor acum și pământul țării în care dorm liniștiți străbunii mei să nu se mire că se vor trezi munții și vor plăti cu viața lăcomia lor. Plecați până puteți slugi nemernice ale lui Iliescu, plecați în Cuba că vine Duba! Pedeapsa cu moartea e încă neconstituțională, însă decizia poporului e suverană.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

8 Responses to “Girată de Ilici „KGB” Iliescu, privatizarea MEBO a fost cel mai mare jaf economic cu față legală”

 1. cene-greb bejan says:

  ianuarie 19th, 2015 at 13:02

  asa prin mebo au folosit un certificat de 25 unitati-lei valorizindul la 925 lei,
  tiparite de A. Severin in  FRANTA. eU ERAM LA SOTI in 1992 si fugea SEVERIN cind veneam…gene-greb bejan

 2. Va merge pana la capat justitia in cazul criminalului Ilici “KGB” Iliescu? | A șaptea dimensiune says:

  martie 9th, 2015 at 22:23

  […] Girată de Ilici “KGB” Iliescu: Privatizarea MEBO, cel mai mare jaf economic cu față legală […]

 3. Cum bagat statul PSD-ist 180 de milioane de dolari intr-o rafinarie, iar apoi a vandut-o cu 13 | A șaptea dimensiune says:

  martie 20th, 2015 at 20:43

  […] Girată de Ilici “KGB” Iliescu: Privatizarea MEBO, cel mai mare jaf economic cu față legală […]

 4. De ce Ion Iliescu nu este judecat pentru crimele de la Mineriada din iunie 1990? | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 2nd, 2015 at 14:47

  […] Girată de Ilici “KGB” Iliescu: Privatizarea MEBO, cel mai mare jaf economic cu față legală […]

 5. L-a asasinat KGB-ul pe Ioan Petru Culianu? | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 29th, 2015 at 16:17

  […] Girată de Ilici “KGB” Iliescu: Privatizarea MEBO, cel mai mare jaf economic cu față legală […]

 6. Ilici “KGB” Iliescu, cel care a grațiat borfașii | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 10th, 2016 at 20:46

  […] Girată de Ilici “KGB” Iliescu, privatizarea MEBO a fost cel mai mare jaf economic cu față leg… […]

 7. România, țara de jaf a PSD-iștilor | A șaptea dimensiune says:

  iulie 19th, 2016 at 14:12

  […] Girată de Ilici “KGB” Iliescu: Privatizarea MEBO, cel mai mare jaf economic cu față legală […]

 8. Caracatiţa PSD-istă care a ucis România (episodul 1001) | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 17th, 2019 at 19:19

  […] Girată de Ilici “KGB” Iliescu, privatizarea MEBO a fost cel mai mare jaf economic cu față leg… […]

Adauga un comentariu