O gaşcă ce a distrus România: gaşca Ion Iliescu (I)

vineri, ianuarie 16, 2009 10:11
Posted in category Iliescu KGB

PSDScurtă introducere

Influenţa găştii Ion Iliescu în România de după ’89 a fost una majoră. Practic nu s-a putut guverna această ţară fără acceptul, uneori tacit, al acestui grup. Formată din rusofoni, foşti naţional-comunişti, foşti ofiţeri de securitate, foşti turnători la securitate şi foşti infractori de drept comun, gaşca în cauză a guvernat, chiar şi din opoziţie, această ţară. Toţi cei care i s-au împotrivit au fost distruşi.
Dintre victimele celebre ale găştii am putea aminti:

 • Petre Roman, care s-a gândit să facă reformă economică. Rezultatul: debarcarea sa, regimul Iliescu de atunci subvenţionând la greu mineritul, prin bani alocaţi din bugetul de stat, chiar dacă România se îndrepta spre colaps financiar. Dacă azi avem cele mai mici salarii din UE, aceasta este rezultatul întârzierii voite de către gaşca Iliescu a reformelor economice, pentru ca membrii grupului să pună mâna pe puterea economică, în perspective pierderii puterii politice. Aşa se face că firme rentabile în ’89 au ajuns în ruine, falimentate intenţionat, pentru a fi vândute pe nimic membrilor găştii Iliescu.
 • Emil Constantinescu şi PNTCD. Când Virgil Măgureanu declara în ’96 că va vota schimbarea ştia foarte bine a România este pe marginea prăpastiei. Furată şi adusă la sapă de lemn de gaşca Iliescu, economia naţională era în pragul falimentului. Şi cum poţi compromite mai temeinic pe cineva decât dându-i o să conducă o maşină stricată. Venind la putere în ’96, forţele democratice din România au găsit visteria ţării goală, iar economia la pământ. Au urmat reformele nepopulare, dar necesare, care au condus la pierderea popularităţii. Dacă adăugăm şi faptul că gaşca Iliescu organiza din umbră mineriade (cum a fost cea din ’99), căderi de fonduri (căderea FNI-ului a fost opera foştilor securişti din jurul lui Sorin Ovidiu Vântu), divizarea unor partide (Radu Vasile a fost turnător la securitate, iar impulsul spre groapa istoriei a PNTCD-ului a fost dat de acest individ) avem imaginea completă a faptului că membrii găştii Iliescu au făcut jocurile şi în perioada 1996 – 2000.
 • Traian Băsescu. Poate singurul care a reuşit să mai taie din ghearele găştii Iliescu. De aici şi ura viscerală faţă de Traian Băsescu. Nu întâmplător a fost singurul preşedinte suspendat din funcţie. După acel moment, Băsescu a înţeles că nu poate guverna România fără acceptul găştii Ion Iliescu. Rezultatul: PSD-ul este la guvernare, ceva de neimaginat în mandatul lui Traian Băsescu. Tăriceanu a guvernat România cu 17 % reprezentare parlamentară deoarece a avut acceptul găştii Iliescu. Nici o moţiune de cenzură nu l-a clintit.

P.S. Pentru fraierii care mai votează în România, devine foarte clar că democraţia bananieră adusă în România de grupul kgb-ist a lui Ion Iliescu nu dă doi bani pe votul nostru. Până la urmă, ultima soluţie rămâne încă o revoluţie.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “O gaşcă ce a distrus România: gaşca Ion Iliescu (I)”

 1. Girată de Ilici “KGB” Iliescu: Privatizarea MEBO, cel mai mare jaf economic cu față legală | A șaptea dimensiune says:

  martie 9th, 2015 at 22:17

  […] O gaşcă ce a distrus România: gaşca Ion Iliescu […]

 2. Ilici “KGB” Iliescu sau fericirea de a studia in Uniunea Sovietica | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 10th, 2015 at 18:23

  […] O gaşcă ce a distrus România: gaşca Ion Iliescu (I) […]

 3. Regimul Iliescu, sponsorul lui Saddam | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 6th, 2016 at 13:31

  […] O gaşcă ce a distrus România: gaşca Ion Iliescu (I) […]

 4. Regimul Iliescu si contrabanda cu petrol rusesc | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 6th, 2016 at 14:14

  […] O gaşcă ce a distrus România: gaşca Ion Iliescu (I) […]

 5. Mineriadele – cele nouă mâini stângi ale caracatiţei Ion Iliescu (cea care a îngenuncheat România) | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 6th, 2016 at 14:34

  […] O gaşcă ce a distrus România: gaşca Ion Iliescu (I) […]

 6. Intr-o tara comunista ca Romania, Iliescu nu va fi condamnat niciodata | A șaptea dimensiune says:

  februarie 26th, 2016 at 18:04

  […] O gaşcă ce a distrus România: gaşca Ion Iliescu (I) […]

Adauga un comentariu