GPS fara conexiune la Internet

luni, septembrie 7, 2015 13:24
Posted in category IT

GPSCum poti avea harti GPS fără a fi conectat la Internet

În anumite parți ale lumii, conexiunea la Internet nu există, așa încât nu putem folosi GPS-ul, dacă acesta se bazează pe respectiva conexiune. Din fericire, exista aplicații care nu au nevoie de conexiune la Internet pentru a avea harta, cu rutele, disponibilă. Iată, mai jos, trei astfel de aplicații disponibile pe Android și Apple Store.

 • GPS Navigation & Maps Sygic se folosește prin stocarea hărților pe telefon, iar apoi se poate folosi aplicația chiar dacă nu suntem online. Este votată de utilizatori cu 4.3 stele din 5.
 • Navfree este o altă aplicație apreciata de cei care o utilizează (peste 23 de milioane, din 85 de țari). Hărtile se pot folosi offline, aveți și îndrumare vocală, căutare locală, informații despre trafic etc. Este votată de utilizatori cu 4 stele din 5.
 • MapFactor GPS Navigation Maps este o aplicație GPS gratuită pentru Android, cu hărți actualizate în fiecare lună. Hărțile și codurile poștale sunt instalate pe dispozitiv, atunci când instalați aplicația, astfel încât nu aveți nevoie de conexiune la Internet, pentru a le folosi. Aplicația este votata de utilizatori cu 4.4 stele din 5.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “GPS fara conexiune la Internet”

 1. Cateva trucuri folosibile pe Internet si nu numai | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 12th, 2015 at 12:17

  […] GPS fara conexiune la Internet […]

 2. Cum sa ai Internet gratuit oriunde | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 11th, 2016 at 20:32

  […] GPS fara conexiune la Internet […]

Adauga un comentariu