Iată consecinţa unei justiţii de cacao

luni, iulie 20, 2009 6:42
Posted in category Justitie, Mass-media

Andrei GheorgheAndrei Gheorghe este ziarist (?). Fiind ziarist este un model. Ca şi clovnul Mircea Badea azi, acest “model” propune nişte teme opiniei publice. Teme de dialog, de gândire. Dacă cineva te supără, unde te duci într-o ţară civilizată? Apelezi la justiţie sau la poliţie. Aceste instituţii sunt formate din profesionişti care pun mai presus de orice DREPTATEA.

Nu-i cazul unei ţări bananiere, precum România anilor ’90. Aici poţi ucide în direct, la televizor, fără nici o problemă. Cât lipsea ca unul din cei loviţi de Andrei Gheorghe să-şi frângă gâtul şi să moară ??! Şi atunci cum să nu-şi permită ţiganul să fure banii unei bătrâne în piaţă? Cum să nu-şi permită alcoolicul dement, fără o copilărie normală, să violeze femei singure şi fără apărare? Cum să nu fure demnitarul milioane de euro din avutul public şi să doarmă liniştit noaptea? Legat de personajul Andrei Gheorghe, acesta a fost prins cu droguri. După îndelungi tărăgănări ale procesului, justiţia de cacao din România l-a achitat.

Consecinţa se vede mai jos: la televiziunea securistului “Felix” Voiculescu poţi muri în direct, lovit de un fost drogat. Credeţi că a plătit ceva Andrei Gheorghe pentru aceasta? Normal că nu, doar nu vă credeţi în Germania. Mai mult, a apărut o lungă perioadă după aceea la Vîntu TV (Realitatea TV), luându-i în şuturi pe politicieni, dar la figurat. Ca la uşa cortului au loc întâlnirile tv, şi ne mai mirăm că suntem apelaţi cu dulcele “ţiganii-ţiganii”.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Iată consecinţa unei justiţii de cacao”

 1. Personaje publice hidoase (III) | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 27th, 2014 at 21:03

  […] Iată consecinţa unei justiţii de cacao […]

 2. Analiştii lu’ Peşte şi mascarada de la tembelizor | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 10:36

  […] Iată consecinţa unei justiţii de cacao […]

 3. România se poate schimba în bine prin educaţie, nu prin alegerea de prostănaci | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 10:41

  […] Iată consecinţa unei justiţii de cacao […]

 4. Sondajele mogulilor – un mijloc de manipulare | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 10:45

  […] Iată consecinţa unei justiţii de cacao […]

Adauga un comentariu