Iertaţi-ne, timişoreni, că n-am meritat jertfa voastră din 1989

sâmbătă, decembrie 18, 2010 14:48
Posted in category Dictatura comunistă

TimisoaraAcum 21 de ani, era 18 decembrie 1989, ziua în care armata Republicii Socialiste România, dirijată de Securitatea comunistă, trăgea fără milă în oamenii din Timişoara. Victor Stănculescu, de profesie general-păpuşar, respecta ordinele ‘cuplului odios’ şi dirija, ca un adevărat ‘profesionist’, măcelul. Ulterior era numit, de un alt ‘cuplu odios’ (respectând proporţiile), Ilici Iliescu – Petre Roman, ministrul Apărării, din proaspăta democraţie minieră din România.

În următorii zece ani, 1990-2000, i-am admirat pe timişoreni pentru efortul lor constant de a impune politicienilor din Bucale a minimă moralitate publică. Proclamaţia de la Timişoara, legea lustraţiei, votul masiv acordat partidelor democratice din România făceau din Timişoara simbolul României libere de neocomunism. În ultimii ani, însă, elanul lor pare frânt. Au fost învinşi de caracatiţa securisto-comunistă, care a condus România, din umbră sau pe faţă, în ultimii 21 de ani. Foştii torţionari bolşevici au fost propulsaţi în funcţii de un electorat semianalfabet şi imbecilizat de 45 de ani de comunism. În special zona istorică Moldova a votat întotdeauna masiv pentru gaşca securisto-comunistă din jurul lui Ilici KGB Iliescu (PSD+PRM+…).

Iertaţi-i timişoreni pe cei care, prin votul lor, au compromis, poate iremediabil, visul vostru frumos din decembrie 1989. Cei din Moldova n-au meritat jertfa copiilor Timişoarei, ci meritau să se ‘bucure’ în continuare de lagărul comunist. Orice gând pios la adresa eroilor Revoluţiei române este batjocorit prin Moldova roşie.

Pe aici, şi probabil nu numai, jertfa voastră, timişoreni, nu are nici o valoare. Inclusiv (de)formatori de opinie din învăţământ vorbesc despre ‘lovituri de stat’, dar voi ştiţi, ca şi mine, că atunci când aţi ieşit în stradă nu ştiaţi de nici o Maltă, de nici un Ilici, de nici un Bîrlădeanu. Copii şi tinerii Timişoarei au murit pentru ca tu şi eu să putem visa, fără teama că am putea fi ridicaţi de Securitatea comunistă la miezul nopţii, au murit pentru ca noi, românii, să nu mai fim ţara unde se moare de foame, au murit pentru ca România să nu mai fie Etiopia Europei. Eroii Timişoarei sunt singurii care au înfruntat o dictatură, cei din Bucareşti, mai ales cei ucişi după 22 decembrie, ora 12 a.m., au murit pentru că Ilici avea nevoie de legitimitate populară. Timişoreni au curăţat, prin curajul lor, 25 de ani de laşitate românească, perioadă în care un cizmar analfabet a confundat România cu propria lui moşie. Noi, cei poate încă puţini, nu putem uita că în 1989 gaşca lui Ilici se ţinea de lovituri de stat, dar timişorenii mureau într-o Revoluţie mai reală decât moartea. Lor şi numai lor recunoştinţa noastră veşnică.

Eroii Revoluţiei române sunt cei care a făcut prima spărtură în zidul care separa întunericul dictaturii de lumina libertăţii, adică timişorenii, nu miile de profitori, aşa-zişii revoluţionari, făcuţi pentru a-i aduce osanale lui Ilici. Odată cu 1989, Timişoara a devenit simbolul libertăţii pentru neamul românesc.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Iertaţi-ne, timişoreni, că n-am meritat jertfa voastră din 1989”

 1. RealitateaTV eşti o mizerie! | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 17th, 2015 at 11:01

  […] Iertaţi-ne, timişoreni, că n-am meritat jertfa voastră din 1989 […]

 2. Din bolşevismele lui IliciKGB: Monumentul Revoluţiei Române | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 17th, 2015 at 11:05

  […] Iertaţi-ne, timişoreni, că n-am meritat jertfa voastră din 1989 […]

 3. Ţărăniştii români sunt incompatibili cu Republica Securistică România | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 17th, 2015 at 21:02

  […] Iertaţi-ne, timişoreni, că n-am meritat jertfa voastră din 1989 […]

 4. Numărul doi din Republica România este un fals revoluţionar | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 17th, 2015 at 21:05

  […] Iertaţi-ne, timişoreni, că n-am meritat jertfa voastră din 1989 […]

Adauga un comentariu