Puie Monta este nevinovat si in cazul sexului cu minore?

vineri, septembrie 9, 2016 14:43
Posted in category Justitie

Ponta, sex cu minoreCum iau cretinii apărarea unui infractor numit Ponta Victor Viorel

Se pare că-n Românica numărul idioților este suficient de mare pentru ca orice mafiot, orice șmecheraș, orice politician corupt să-și gasească repede o turmă de imbecili care să-i ia apărarea. Așa se face că, inclusiv la tembelizor, se bate apa-n piuă la greu, pe marginea “drepturilor” mafioților de a fura în continuare această țară. Dar bolnavii care mor în spitale nedotate, din cauza banilor furați de politicieni, nu au drepturi, ziariști de rahat? Toate posturile rromânești de știri, luau, în urmă cu două zile, apărarea infractorului Ponta Victor Viorel. B1 TV, postul de căcat unde apar toți mafioții, de la Sebastian Ghiță la Tăriceanu Călin Popescu, avea afisat de ecran “Abuzurile justiției”. Băi, jigodii ordinare, arestul la domiciliu, controlul judiciar și alte asemenea sunt zero în comparație cu ce merită mafioții: puși la zid și executați ca în China sau 300 de ani de pușcărie ca în SUA. De aceea chinezii fac poduri peste mări și oceane, în timp ce Românica nu are bani de reparat niște drumuri prăpădite, deoarece în China corupții sunt executați din scurt, nu ca în RIR (Republica Infracțională România), unde un mafiot ca Năstase Adrian fură sute de milioane de euro și face 8 luni de pușcărie.

Ponta Victor Viorel, creștinul-ortodox model (asa era prezentat în campania electorală) făcea sex, în 2008, cu fete de 17 ani, adică minore, căsătorit fiind. Ce spuneți limbricilor care-i luați apărarea? Este moral? Este legal? Este creștinește ce făcea Puie Monta?

În 2011, ziarul Puterea dezvăluia un scandal monstru care a rămas suspendat în aer, victima renunțând la continuarea anchetei din cauza fricii. Actualul premier Victor Ponta, pe atunci președinte PSD, a fost acuzat de o domnișoară anonimă că face parte dintr-o rețea de proxenetism, ea însăși întreținând relații sexuale cu Victor Viorel.

Victor Ponta a apărut într-un dosar de prostituție, în urma dezvăluirilor unei tinere care a refuzat să depună plângere împotriva liderului PSD pentru corupere de minore, deși avea 17 ani la data la care a întreținut relații sexuale contra cost cu șeful guvernului. Victor Ponta se prezenta cu numele ”Gabi”, încât să nu fie recunoscut, deși este evident că nimeni nu-l putea crede câtă vreme este o persoană publică extrem de cunoscută. La data faptelor (2008) acesta miza că fetele racolate în Rin Grand Hotel nu sunt la curent cu actualitatea politică, ceea ce este un adevăr, tinerii, mai ales minori, având alte preocupări, fiind greu de precizat dacă fata respectivă a știut cine este Ponta acum 6 ani.

Partidele de sex dintre domnișoara care a făcut mărturisirile pentru ziarul Puterea acum ceva timp, costau câte 100 de euro. Fetele făceau parte din agenții de modă, cele două care livrau femei pentru politicienii din PSD și oameni de afaceri fiind Star Models și Diva Models. Ion Valeriu Tămârjan, patronul agenției de modelling Star Models este cel care a intermediat aventura lui Victor Ponta, zis ”Gabi” cu una dintre fete, potrivit rechizitoriului DIICOT. Potrivit stenogramelor, ”Gabi” este un prieten de-al lui Robert Negoiță.

Puie Monta i-a dat amantei minore cadou un telefon cu poza soției în el. Va dati seama ce familist convins este acest jeg, acest puroi pe obrazul Romaniei

Ai spus că aveaţi partide normale de sex. În ce constau?

Sex normal şi sex oral.

De obicei cât stătea cu tine?

Maximum o oră şi ne întâlneam seara, după ce îşi termina treburile.

V-aţi întâlnit vreodată în altă locaţie decât în hotelul lui Robert Negoiţă?

Nu, doar la Rin Grand Hotel.

În afară de bani, ţi-a făcut alte cadouri? Parfumuri, o pereche de ciorapi, haine?

Da, când am împlinit 18 ani mi-a făcut cadou un telefon BlackBerry.

Când a fost asta?

Dacă eu l-am cunoscut în vara anului 2008, în iarnă, când eu am împlinit 18 ani mi-a făcut cadou acel telefon.

Mai ai cumva telefonul?

Da, îl mai am.

Telefonul era nou-nouţ, sau mai avea ceva date înregistrate pe el?

Da, mai avea date înregistrate pe el, cum ar fi o poză cu soţia lui. Dar acum nu mai am acea poză.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Puie Monta este nevinovat si in cazul sexului cu minore?”

 1. Lena says:

  septembrie 9th, 2016 at 16:29

  Da, si??? Sunteti invidiosi? La 17 ani fetele au discernamant si nu se pune.|
  Parca ziceati ca e homosexual, acum e curvar. Vai de capul vostru de impotenti.

 2. Cornel Căruntu says:

  septembrie 9th, 2016 at 18:28

  Lena, cu nudul in creier, daca tot iei apararea unui infractor, adica te stergi la fund cu legile acestei tari, ar trebui sa te gandesti ca Romania asta ar avea o alta imagine si un alt nivel de trai daca mafiotii ar fi pedepsiti drastic. Asta cu fetele este zero, Puie Monta are multe alte bube, mai ales cele legate de furtul banilor publici. Pe de alta parte, sa stii ca ai dreptate! Cum sa nu fii invidios pe un mitoman, pe un smecheras ce vine cu glume de autobaza, pe un plagiator, pe un curvar, pe un hot de bani publici, pe unul cu IQ-ul foarte mic etc. Lena (sper ca esti femeie), iti doresc un singur lucru: sotul tau (sau viitorul sot) sa se duca, uneori, la curve minore, fiind, nu-i asa, potent. Doar cele de 17 ani au discernamant, cuim bine ziceai, si stiu exact cum sa-si faca treaba.

 3. In opinia mafiotilor, toti cei care critica PSD-ul sunt nebuni | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 18th, 2016 at 11:09

  […] Puie Monta este nevinovat si in cazul sexului cu minore? […]

 4. Penalul Viorel Ponta a afirmat ca romanii sunt tigani | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 16th, 2016 at 12:03

  […] Puie Monta este nevinovat si in cazul sexului cu minore? […]

 5. Despre Eros şi recensăminte | A șaptea dimensiune says:

  mai 2nd, 2019 at 20:09

  […] Puie Monta este nevinovat si in cazul sexului cu minore? […]

Adauga un comentariu