Informeaza-te acum despre cele mai interesante hoteluri din lume!

marți, martie 30, 2021 18:42
Posted in category Diverse

SkinitNu-i asa ca si tu ai pe cineva drag pe care doresti sa il surprinzi? Ai vrea sa il duci la cele mai interesante hoteluri din lume iar ochii lui sa se umple de uimire si de fericire ca ai unui copil.

Ce ai zice sa dormi cu capul in nori, sa te rasfeti intr-o cada sau piscina de lux, avand Londra la picioare? Sa urci pe verticala 40 de etaje, apoi sa te bucuri de privelisti de vis?

De la inaltime, poti vedea pana departe, Londra si vecinatatile ei, daca te cazezi la Hotelul Shangri-La, At The Shard, Londra.

Fiecare camera a hotelului devine o noua destinatie, cu muzica si mancare specifice, iar clientii sunt incantati la maximum.

De ce iti vorbesc despre cele mai interesante hoteluri din lume?

Sa stii unde sa calatoresti dupa ce vom scapa de pandemie, fiindca lumea te asteapta cu misterele ei, sa te seduca.

Camerele acestui hotel sunt decorate cu obiecte nisipii si frunze de palmier, iar muzica oceanului se aude in fundal. Totul este ireal de frumos, racoritor si linistitor. Pe fereastra baii de lux, din cada cu bule vezi Londra pana departe. Totul este un vis: glasul ocenului, decorurile de vis, bulele din baie, lumanarile cu parfum fin…

Produsele pentru baie se pot alege din meniul pus la dispozitia fiecarui oaspete de o firma de lux. Te afli in plin oras si totusi vei avea impresia ca esti la marginea oceanului cu apa de azur.

De aici, poti merge la Paris, oras renumit pentru romantismul sau.

Adica Parisul se afla tot in acest hotel, cu cateva etaje mai jos, unde ai sansa sa cinezi cu cineva drag , avand Turn Eiffel aproape. Pe masa sunt presarate din belsug petale de trandafir, muzica pariziana este divina, iar mancarea delicioasa.

Nu vei uita niciodata rața și pancetta, gustul sampaniei, decorul rafinat si muzica!

Esti intr-un singur loc si totusi ti se induce ideea ca faci inconjurul lumii.

Toate aceste informatii despre minunatiile lumi sunt furnizate de site-ul Skinit.ro, care are grija de psihicul cititorilor in pandemie.

Este placut sa poti citi despre aceste hoteluri de lux din lume, in care te poti bucura de tratament spa, apoi mergi sa vizitezi o galerie de arta ca spre seara sa te programezi la un masaj terapeutic.

Intr-un astfel de hotel tot timpul este ocupat in mod placut, fiindca ar fi pacat sa ratezi vreuna dintre experiente.

Daca vremea este imposibila o zi, intr-o astfel de unitate de cazare te distrezi pe cinste.

Western Montana este o alta destinatie de vis, unde vei trai experiente unice. In afara tratamentelor de la centrul spa si a diferitelor tipuri de masaje de care poti beneficia, ai sansa sa faci o plimbare pe lama pana la cascada, sa vizitezi Fabrica de Bere si sa asisti la fabricarea celei mai iubite bauturi, dar sa o si gusti la fata locului.

Lumea te asteapta si in loc sa cazi in depresie, fa planuri pentru concediul viitor. Mintea te ajuta sa depasesti obstacole, sa speri si sa faci planuri, fiindca nu te poti lasa invins de pandemie.

Dar pe site-ul recomandat de mine gasesti multe informatii utile si multe articole scrise cu o eleganta aparte. Sunt articole originale, practice si beletristice in acelasi timp, in ele gasesti figuri de stil demne de scriitorii consacrati ai lumii.

De pe site-ul acesta am aflat urmatoarele lucruri pe care doresc sa le impartasesc si altora:

  • despre tehnologii bancare in 2021. Aici am aflat ca se va putea deschide un cont digital si pe viitor, comunicarea client-functionar al bancii poate fi facuta prin apel video;
  • investitii profitabile pe timpul pademiei. Imobiliarele si investitiile in dezvoltarea personala ocupa primul loc. este timpul sa faci cursuri noi (fiindca multe se fac online si este superavantajos), sa iti valorifici talentele, sa citesti, sa studiezi ceea ce iti place, dar si sa iti amenajezi casa sau sa cumperi/construiesti una;
  • cum sa transformi esecurile in surse de inspiratie si in motivatia reinventarii.

Adevarul este ca nu trebuie sa ne declaram invinsi, ci trebuie sa luptam cu toata demnitatea si puterea noastra.

Nu stim cat mai avem de parcurs in aceste conditii grele, dar sa ne bucuram ca ni s-a dat timp sa ne apropiem de familie, sa stam acasa, sa citim si sa meditam, sa facem bilanturi si planuri.

In mod cert ca aveam nevoie de acest timp, fiindca se spune ca fiecare lectie de viata acopera o nevoie a omului.

Am descoperit acest site spre incantarea mea, fiindca ma saturasem sa aud cum oamenii isi aduc ofense, fiindca unii se situeaza de o parte a baricadei, iar altii de cealalta.

Este un site linistitor, cu stiri optimiste si sfaturi bune, care arata omului calea de urmat, indiferent de context.

Este pacat ca o tragedie mondiala ne dezbina in loc sa ne uneasca si ca nu ne unim fortele, sa o invingem!

Pentru linistea mea si a celor dragi, va marturisesc ca ma uit la televizor foarte putin. Ascult emisiunile de stiri si imi este de ajuns, pe canalele Tv serioase, acolo unde manipularea nu are ce cauta.

Am capatat abilitatea de a percepe exagerarea chiar daca este ambalata frumos si da senzatia de autenticitate.

Nu pot sa spun ca nu imi este dor de timpurile normale, de concediile petrecute in frumoasa noastra tara si in afara ei, dar pana atunci ma hranesc cu rezerva de frumos pe care mi-am facut-o in suflet si supravietuiesc.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags:

Adauga un comentariu