Institutiile financiare nebancare – solutia ideala pentru imprumuturi

joi, septembrie 8, 2016 11:51
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDe-a lungul vietii mi-am dat seama de faptul ca atunci cand vrem sa facem ceva niciodata nu avem suficienti bani. Ne luam un apartament cu 2 camere pentru ca nu ne permitem unul cu 2, o masina din anul 2000 pentru ca nu ne permitem una noua, un telefon mai putin performant pentru ca nu ne permitem unul mai bun si asa mai departe.

Vrem nu vrem, am ajuns sa ne limitam la cat ne putem permite chiar si atunci cand facem o nunta, un botez sau un alt eveniment foarte important.

La urma urmei nu e nimic rau in a face doar ce iti permiti, insa, uneori poti gasi o sursa financiara care sa te ajute sa faci lucrurile cat mai apropiate de ceea ce iti doresti.

De curand, sora mea si-a botezat fetita. Pe toata durata sarcinii s-a gandit si la botez. E si normal acest lucru si toate mamicile o fac. A cheltuit o multime de bani pentru a cumpara cele necesare pentru cea mica, astfel incat inainte de botez si-a dat seama de faptul ca nu isi permite financiar sa faca prea multe.

Mi-am amintit atunci ca in urma cu putin timp eu mi-am cumparat o masina noua si am facut un credit fara adeverinta la o institutie nebancara. M-am gandit ca nu ar fi rau sa ii sugerez sa faca si ea un credit rapid pentru a organiza botezul pe care il visa pentru printesa ei. Zis si facut. I-am spus despre ce este vorba, a fost foarte incantata de idee, s-a documentat si a doua zi a facut toate demersurile pentru a primi banii. Botezul a fost unul extrem de reusit si totul a iesit asa cum si-a dorit.

Aceste lucruri m-au facut sa ma gandesc la cat de bine e sa ai o astfel de institutie care sa te imprumute cu bani atunci cand ai nevoie.

Eu personal nu sunt adepta imprumuturilor de la rude si/sau prieteni. Nu imi place sa stie toata lumea ce nevoi am eu si ce fac cu banii. Nu imi place sa am obligatii fata de nimeni.

Imprumuturile facute la institutiile financiare nebancare imi dau intimitatea de care am nevoie si bineinteles suma pe care o vreau. Pana acum am imprumutat bani in acest mod de vreo 3 ori si de fiecare data am avut o experienta placuta.

Peste 2 luni termin de achitat ultimul credit si imi voi face altul pentru ca vreau sa imi renovez locuinta.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu