Întâmplări din dictatura diabolică a mafiotului Năstase Adrian. Astăzi, agresarea ziariştilor români

duminică, ianuarie 16, 2022 8:09

Mafiotul Nastase AdrianAnul 2004, România în afara UE, salariul mediu de 200 dolari, preşedinte: KGB-istul criminal Ion Iliescu, prim-ministru: mafiotul Năstase Adrian (cu o avere de miliarde de euro, cu 8 luni de puşcărie, la un hotel de 5 stele, cu cablu, internet, spaţiul separat, vizite oricând etc.).

Bună Ziua ţi-am dat, pumni în cap mi-am căpătat

Doi reporteri şi un aparat foto de la ziarul Ziua au constat pe pielea lor, vineri (într-o vineri din septembrie 2004 – n.m.), că băieţilor de la Bronec şi de la VGB, două firme private din capitală, nu le mai ajunge spaţiul public.

Plecaţi ca tot ziaristul la cules de informaţii, fotoreporterul Laura Dobre şi reporterul Petre Niţeanu au fost agresaţi în plină stradă de către angajaţii celor două societăţi.

Adânc pătrunşi de mesajul filmelor cu agenţi secreţi şi de transmisiunile culturale de lupte K1, paznicii au ratat acţiunea de sechestrare a reporterului, dar au reuşit, în schimb, s-o bruscheze pe ziaristă şi să-i umple de borş aparatul foto de 2.500 de euro (la valoarea din 2004, adică mai mare decât cea de astăzi – n.m.). Vă daţi seama că, dacă era prinsă cu un aparat foto ieftin, puteau să cheme şi câţiva tovarăşi de la SPP în ajutor.

La aceste activităţi recreative în spaţiu liber au asistat şi au participat – în sensul că au fost şi ei înjuraţi – câţiva lucrători de la Secţia 5 Poliţie. Aceştia s-au dovedit neaşteptat de hotărâţi şi au luat măsuri extrem de severe asupra agresorilor: i-au sfătuit pe jurnalişti să plece! (“Academia Caţavencu”, nr. 665/2004)

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu