Izolați de 10 zile

vineri, decembrie 21, 2012 20:42
Posted in category Locale

HavarnaToți parlamentarii din județul Botoșani aparțin USL. Și-i reprezintă pe ‘fraierii’ care i-au votat. Nu am zărit la televizor nici un parlamentar îngrijorat de soarta oamenilor izolați de 10 zile în comunele Havîrna sau Mileanca. De 10 zile se promite. De 10 zile oamenii așteaptă fără medicamente, alimente etc. Unde este Miki Șpagă (Serban Mihailescu), senator al judetului Botosani? Haideți să vedem o știre aiuristică din presa locală și reactiile celor loviți de izolare. Oare de contractele legate de deszăpezire nu se știa din luna mai 2012? Dar în iulie, după alegerile locale, nu puteau fi verificate? USL-iști, de ce ucideți speranța oamenilor într-o normalitate necesară?

Cele mai multe nemulţumiri din rândul botoşănenilor aflaţi în localităţile izolate au provenit în cursul zilei de astăzi din Havârna. Conform reprezentanţilor Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri, accesul către Havârna va fi eliberat până cel târziu mâine dimineaţă.. ‚Mâine dimineață’ însemna vineri dimineață. Evident, drumul este în continuare blocat. Iată, mai jos, și câteva comentarii (am păstrat forma, uneori greșită, de pe site-ul respectiv). Prefectul de Botoșani nu mai este demis, chiar dacă Plagiatoru’ a spus că-l va demite. Nu-i așa că Ponta este un tip responsabil, care face ce spune (hă, hă, hă).

de pe data de 10 dec drumul este nepracticabil rusine rusine (laurentiu)

Nu rusine . Nesimtire Va asteptam in campania viitoare la Havarna domnule Presedinte al CJ.\r\nCat tupeu puteti avea sa numiti discomfort izolarea noastra de 7 zile? (vica)

Pana in 2016 locuitorii Havarnei, ca si ceilalti botosaneni, vor uita de acest disconfort, mai ales ca ,,saniuta\\\” e geja pe teava… Orice-ar fi, aici tot USL se voteaza! (Lupascu)

Care vineri? 2012 sau 2013? Lăsaţi-ne. Nu vedeţi că nu sunt în stare.? Apropo, unde e viceprimarul de la havarna. Poate primeşte şi o prima de crăciun. (Cineva)

Felicitari domnului primar de la Havarna care a facut toate \\\”eforturile\\\” pt a juta oamenii care l-au votat. Si statul in carciuma e un mod de a ajuta. (Havarnean)

Comuna Havarna, aflata la 23 km de Dorohoi si la 16 km de Darabani, e izolata de 10 zile! Deszapeziti macar drumul Darabani – Havarna, daca nu e posibil sa deblocati drumul Dorohoi-Dumeni-Havarna! Sunt 5.000 de oameni rupti de lume de atatea zile!!! Unii dintre ei nu-si pot ingropa mortii, altii n-au medicamente, mancare… Primarul comunei de ce nu cere ajutor??? Autoritatilor chiar nu le pasa de acesti oameni??? (Marin)

Ati votat USL,aveti rasplata,,,havarneni… ne inoarcem in timp fratilor, cu o freza din 50 nu se poate face treaba!dar pe domnul macalet nu-l doare capul de noi pentru ca si-a luat elicopter, SARACUL (Mara)

Dl. Sorin Clim, ilustrul sef de la drumuri e pe langa problema. Din fost vanzator de telefoane mobile faci sef la drumuri si mai ai pretentii la deszapezire? Halal treaba! Va uram nisip in freza! (unudoi)

Saracul Clim la cit a cotizat la Roxanica… (Ana)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Izolați de 10 zile”

 1. Nostalgia ucide România | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 31st, 2014 at 19:22

  […] Izolați de 10 zile […]

 2. De ce comunismul trebuie să moară | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 30th, 2015 at 20:39

  […] Izolați de 10 zile […]

 3. Ioana Vasilachi, o elevă de nota zece | A șaptea dimensiune says:

  februarie 10th, 2016 at 20:43

  […] Izolați de 10 zile […]

Adauga un comentariu