Agresiunea USL-iștilor criminali împotriva populației României

joi, noiembrie 22, 2012 22:49

USLUrmașii criminalului Ilici “KGB” Iliescu și ai pușcăriașului Adrian “Bombonel” Năstase continuă campania de demolare a legilor și statului de drept în România. În cel mai pur stil bolșevic, USL-iștii sunt agresorii care zilnic promovează ura, minciuna, disprețul legii. Iată mai jos câteva exemple, din miile posibile.

2009, turul doi al alegerilor prezidențiale: în duminica respectivă, într-un dispreț total față de legile României, primesc un SMS în care eram îndemnat să-l votez pe candidatul Mircea Geoană. Repet, în ziua în care campania electorală era interzisă.

27 iulie 2012, 19:14, zi în care campania electorală pentru Referendum încetase, primesc următorul SMS (pe care l-am păstrat): “Eu vara nu dorm. Pe 29 n-am somn. La referendum votez, pentru că eu chiar contez.” Cam slabe versurile, tovarăși USL-iști. Evident, nu am votat.

Noiembrie 2012. Sunt agresat vizual de USL prin afișe electorale omniprezente (în Mileanca, o localitate de pe aici, ca să dau un exemplu, sunt peste tot, nici un afiș ARD, în localitatea sus-amintită). Mai sunt agresat auditiv de mașinile USL-iștilor, care zi de zi trâmbițează pe aici că trebuie votat Serban Mihăilescu, zis Miki Șpagă (candidat USL pe aici), cel pentru care procurorii DNA au cerut doi ani de închisoare cu executare.

19 noiembrie 2012: Folosind masa de manevră format din indivizi fără ocupație clară, USL-iștii bat din poartă în poartă explicându-le celor de aici de ce trebuie votat Miki Șpagă. Ajung și la mine acasă, unde îi înmânează soției pliante cu Miki Șpagă și îi cer numărul de telefon. Soția, pentru a scăpa mai repede de ei, le oferă un număr de telefon. Pentru ce? Va fi anunțată să participle la o ședință ?? (În Siberia?) Chiar așa, tovarăși, agresați populația României prin cereri de acest tip?

22 noiembrie 2012: Sunt apelat pe telefonul fix de USL Darabani, în jurul orei 15, iar cel de la telefon mă întreabă dacă am câteva minute la dispoziție. Îi transmit că nu discut cu USL-iștii agresori, prin telefon, ai vieții private. Mă întreabă dacă-mi poate aduce câteva argumente legate de “beneficiul” USL(??). Îi închid telefonul. Peste o oră este sunată soția, care-mi dă mie telefonul. Din nou USL Darabani. Din nou aceleași minciuni. O întreb pe cea de la telefon dacă i se pare corect să agreseze populația României în acest fel. Mă ia cu alte poveșți. Îi închid telefonul. Numărul de la care am fost apelat este 0746526349.

22 noiembrie 2012: (i)Realitatea TV are următorul sondaj: USL – 62%. Slab la mințit, tovarăși. Un 99,9% era mai frumos și mai adevărat pentru un post de rahat și un USL care nu înseamnă decât Uniunea Stalinist-Leninistă.

22 noiembrie 2012: Ție chiar nu ți-e frică? Mă întreabă soția. Mi-e foarte frică, dragi români, de turma ce vrea să mai demoleze odată România civilizată și să ne bage în colhozul rusesc. Emigrăm sau nu după alegeri?

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Agresiunea USL-iștilor criminali împotriva populației României”

 1. Cum sunt măcelăriți câinii în comuna ‘europeană’ Havîrna | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 31st, 2014 at 19:02

  […] Agresiunea USL-iștilor criminali împotriva populației României […]

 2. Izolați de 10 zile | A șaptea dimensiune says:

  august 16th, 2015 at 10:21

  […] Agresiunea USL-iștilor criminali împotriva populației României […]

 3. Nostalgia ucide România | A șaptea dimensiune says:

  august 19th, 2015 at 19:34

  […] Agresiunea USL-iștilor criminali împotriva populației României […]

 4. USL-iștii sunt proști, dar nu suficient de mulți | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 19th, 2015 at 13:16

  […] Agresiunea USL-iștilor criminali împotriva populației României […]

 5. Deutsche Welle: România, condusă de un premier pucist și plagiator | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 19th, 2015 at 16:38

  […] Agresiunea USL-iștilor criminali împotriva populației României […]

Adauga un comentariu