Cine este comuna Havîrna (sau Havârna) și ce vrea ea

marți, august 14, 2012 12:58
Posted in category Locale

HavirnaCei care nu au auzit de această ‘educată’ așezare, nu au pierdut nimic. Poate nici nu merită atenție. Este un loc populat de personaje pe care nici nu merită să le scuipi. Scuipatul irosit este mult mai important decât viața de rahat în care trăiesc majoritatea celor de aici. Iar viața lor înseamnă a face rău zilnic, fie prin ce spun, fie prin ce fac. Fără credință reală, fără educație, fără moralitate, fără principia, fără nimic altceva care să-i diferențieze de regnul animal, rusofonii infractori din această comună îți pot face viața un calvar, așa cum s-a întâmplat cu mama mea, cea care a avut un atac cerebral și a decedat datorită ‘educaților’ de aici. Mai multe informații despre evenimente de pe aici găsiți pe acest site.

Ultimul eveniment care mi-a revelat, încă o dată, în ce cloacă nenorocită se poate trăi în această comună a fost furtul unei părți de aproximativ 4 metri din gardul aflat la o locuință moștenită de la bunica mea (după cum se poate vedea în imaginea de mai jos). Ce-i pasă ‘colhoznicului’ de pe aici de proprietatea garantată de statul român (hă, hă, hă). Am depus reclamație la Poliția locală, dar nu-mi fac iluzii. Mai ales că polițistul Oistric Ovidiu face următoarea remarcă ‘Și ăsta vrea să-i caut eu gardul!’. Nu trebuie căutat gardul, tovarășu’, ci hoții. Măcar pentru șpaga de după (glumă). Cum sunt protejați infractorii această comună, vedeți și aici.

Gard stricat

Dar să nu credeți că doar cei fără școală, alienați de acest mediu, îndobitociți de munca brută sunt fără creier. Nu. Avem și exemple de indivizi ce-au trecut prin școli, dar gândesc precum nea Ghiță de la coada vacii. Din păcate, nu am păstrat o parte din mesajele în care eram înjurat ca la ușa cortului de tot felul de idioți, pentru care a-ți exprima opinia reprezintă o crimă. Acești indivizi cu creiere spălate, niște gunoaie morale, nu pricep că, într-o societate normala, există diversitate de opinii, nu putem gândi toți precum Ghiță de la coada vacii. Din cei 10 care, în timp, și-au dovedit lipsa de educație și caracterul jegos amintesc doar doi. Un anume medic Ion Bordianu (sper că nu i-am greșit numele), stabilit în Belgia, originar din această comună, nu-i plac anumite ‘aspecte’. Dintre aberațiile debitate de acest personaj, mi-a rămas aceea că nu poate afla informații despre comuna Havîrna, din cauza acestui site (hă, hă, hă). În plus, îmi povestea într-un comentariu cum a fost trecută bunica lui moartă pe listele electorale la Referendumul din 29 iulie 2012, adică sunt prea mulți trecuți pe liste. Vinovat este, evident, Băsescu (hă, hă, hă). Păi, stimabile, nu guvernul Ponta a organizat Referedumul? Nu USL-iștii de pe aici au făcut listele? Mă mai ia și peste picior cu faptul că el locuiește într-o țară civilizată, iar eu în România. Și cine face România țara care este, stimabile? Nu locuitorii săi, adică populația din Havîrna? Și dacă tot ai ajuns în Belgia, ar trebui să te duci cu o floare la mormântul copiilor ce-au murit în 1989 și să nu-i mai aperi pe necomuniștii din USL. Și, de ce nu, să-i spui un ‘Mulțumesc’ lui Traian Băsescu, deoarece el era Președintele României atunci când această țară a intrat în Uniunea Europeană, intrare ce ți-a permis matale să profesezi în Occident. În rest, rămâne cum am stabilit: ești un cetățean perfect de gulag bolșevic.

Ieri, 13 august 2012, am avut (ne)plăcerea să fiu înjurat la greu de Dr. Purice Iulian, DSVSA Botoșani. Deoarece ne cunoaștem de nu mai putem, dom’ Dottore mă ia la ‘per tu’, și îsi aruncă scuipatul exact în direcția acestui site. În opinia ‘celebrului’ doctor Purice Iulian, de care n-a auzit nimeni, sunt așa: ‘vierme portocaliu’, ‘idiot prost’, ‘tampit’ (fără diacritice) etc. Dom’ Dottore, dar dacă ne întâlnim la tribunal? Pe de altă parte, dom’ Dottore mai învață limba română. Se scrie corect ‘iarta-ma’, nu ‘iartama’, iar între subiect și predicat nu se pune virgulă (vedeți captura de mai jos). Ca să nu mai vorbim de incoerența exprimării, dom’ Dottore aruncând cuvintele în frază cu lopata, fără nici o logică. Dar este bun la aruncat flegme. Așa-i dom’ Dottore: clica pedelistă ți-a luat matale salariul, dar sigur Ponta o să ți-l dea înapoi. Și știi de unde va lua banii? Din ceea ce plătesc cei de pe aici la bugetul de stat (hă, hă, hă) sau din împrumuturile FMI, mai ales că FMI-ul, lumea civilizată în general, iubește guvernul Ponta ca sarea-n ochi. Legat de trecutul ‘dincolo de baza de sfeclă’, ai dreptate (hă, hă, hă). Dom’ Dottore, dar cu orgoliul cum mai stai? Probabil că la ultimul recensământ te-ai declarat creștin (hă, hă, hă).

Purice Iulian

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Cine este comuna Havîrna (sau Havârna) și ce vrea ea”

 1. România reală în doze mici | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 31st, 2014 at 18:53

  […] Cine este comuna Havîrna (sau Havârna) și ce vrea ea […]

 2. Comunismul rusesc a fost întotdeauna o mafie | A șaptea dimensiune says:

  august 16th, 2015 at 10:12

  […] Cine este comuna Havîrna (sau Havârna) și ce vrea ea […]

 3. Cum sunt măcelăriți câinii în comuna ‘europeană’ Havîrna | A șaptea dimensiune says:

  august 16th, 2015 at 10:18

  […] Cine este comuna Havîrna (sau Havârna) și ce vrea ea […]

 4. Izolați de 10 zile | A șaptea dimensiune says:

  august 16th, 2015 at 10:21

  […] Cine este comuna Havîrna (sau Havârna) și ce vrea ea […]

 5. Agresiunea USL-iștilor criminali împotriva populației României | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 19th, 2015 at 12:54

  […] Cine este comuna Havîrna (sau Havârna) și ce vrea ea […]

Adauga un comentariu