Cum sunt măcelăriți câinii în comuna ‘europeană’ Havîrna

miercuri, noiembrie 28, 2012 22:02
Posted in category Locale

HavarnaAnul Domnului 2012, Uniunea Europeană, România, Botoşani, Havîrna. Ce face colhoznicul (semi)analfabet atunci când se plictiseşte? Ucide cu bestialitate animale nevinovate. În puținul creier pe care-l posedă, imbibat bine de alcool, nu au loc noțiuni precum lege, toleranță, protecție pentru cei slabi, printre care şi bietele animale. Vă puteți întreba ce fac oamenii (fărăde)legii? Răspunsul este relativ simplu: de la nimic în jos. În 2011, am avut o întâlnire cu un polițist de pe aici, Cuti Bogdan (despre care puteți citi mai multe dacă urmați link-ul anterior), iar acesta se plângea că ‘oamenii din comună nu ies la prins şi ucis câini, dar se plâng de faptul că sunt mulți câini’. Adică nu se punea problema unui eventual adăpost pentru animale sau alte ‘fleacuri’ din acestea. Nu! Efectiv domnul polițist era perfect de acord cu barbaria celor de pe aici, chiar dacă ‘fraiera’ de lege are prevederi clare în această privință. Revenind în prezent, dacă nu afla presa, probabil ucigaşii de animale, precum şi autoritățile criminale de pe aici, erau bine-mersi. Într-o comună unde USL-ul face legea, primar PSD-ist, viceprimar PNL-ist, minciuna este prezentă la fel ca la mitomanul Ponta. Iată cum minte viceprimarul comunei Havîrna, Şerban Sacrieriu: „Primaria comunei Havarna nu a apelat la nicio persoana care sa impuste cainii vagabonzi. Cei care se vor ocupa de prinderea lor vor fi hingherii. Inca suntem in cautarea unei echipe de hingheri. Noi nu vrem sa luam masuri de genul celor de la padocul din Botosani. Niciuna din cele patru persoane care detin arme de foc nu a fost solicitata pentru astfel de actiuni. Si eu cunosc acele persoane. Nu ar impusca caini asa de capul lor. Este o aberatie ce s-a scris despre cainii vagabonzi de la noi din comuna. Ne gandim sa-i dam in judecata pentru astfel de acuzatii.”

Pe site-ul Botoşani Necenzarat, Petronela Lorena Chiribuță îi răspunde astfel viceprimarului comunei Havirna: „Iata domnule viceprimar cateva fotografii cu ceea ce spuneati dumneavoastra ca nu se intampla pe teritoriul comunei dumneavoastra.”

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

9 Responses to “Cum sunt măcelăriți câinii în comuna ‘europeană’ Havîrna”

 1. ana says:

  august 19th, 2013 at 11:15

  domamne nici nu pot privi imaginile ce lea facut sracele suflete ma durut inima pivind imaginile :(( sa ajunga in iad toti acesti oameni 3:) ar trebui sa fire ei omorati in locul acestor caini

 2. RELLDA says:

  noiembrie 14th, 2013 at 18:37

  doamne ce ceeeeee…….. hand….. de hand… impuscativa prosilor:(( :((

 3. RELLDA says:

  noiembrie 14th, 2013 at 18:38

  doamne nu pott sa cred 

 4. NIKOL says:

  decembrie 23rd, 2013 at 17:38

  CU CE AU GRESIT ACESTE ANIMALE??AU SI ELE UN SUFLET.SUNT CA SI NOI DOAR CA AU CHIP DE ANIMAL.VAR PLACEA SA FITI IN LOCUL LOR??!!!!IA PUNETIVA VOI IN LOCUL LOR SI GANDITIVA CAT SUFERA ……….. CEA CE IMI DORESC DE CRACIUN ESTE CA ANIMALELE SA NU MAI FIE EUTANASIATE!!!!SI DACA NU FACETI CEVA IN LEGATURA CU ASTA…….. NUSTIU NU POT FACE NIMIC DAR VOI PUTETI SA FACETI CEVA IN LEGATURA CU ASTA SA FACETI O LEGE CA ANIMALELE SA NU MAI FIE OMORATE SI CINE NU LE RESPECTA LA PUSCARIE E CEL MAI CORECT!!!

 5. Alin says:

  februarie 19th, 2014 at 9:07

  deomne nici nu pot privi imaginile ce inima sa ai sa faci asa ceva??:( :( chiar nu stiu deci sunt niste oameni reterdati si prosti

 6. Izolați de 10 zile | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 31st, 2014 at 19:12

  […] Cum sunt măcelăriți câinii în comuna ‘europeană’ Havîrna […]

 7. Nostalgia ucide România | A șaptea dimensiune says:

  august 19th, 2015 at 19:33

  […] Cum sunt măcelăriți câinii în comuna ‘europeană’ Havîrna […]

 8. Ce înseamnă școala în gulagul bolșevic Havârna (sau Havîrna) | A șaptea dimensiune says:

  august 20th, 2015 at 8:57

  […] Cum sunt măcelăriți câinii în comuna ‘europeană’ Havîrna […]

 9. De ce comunismul trebuie să moară | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 30th, 2015 at 20:40

  […] Cum sunt măcelăriți câinii în comuna ‘europeană’ Havîrna […]

Adauga un comentariu