Kmrent, servicii de rent a car Alba Iulia pentru tine

marți, octombrie 20, 2015 10:48
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniAm fost recent in Alba Iulia și am avut nevoie sa închiriez o mașină. Norocul a făcut să apelez la Kmrent (https://www.kmrent.ro/) o firmă de rent a car din Alba Iulia, cu experiență foarte bogată în închirieri auto în sistem rent a car. Ei închiriază mașini preponderent în Alba Iulia și Sebeș, dar au clienți și din alte localități ale județului Alba sau chiar din împrejurimi. Prețurile sunt accesibile, iar serviciile de calitate.

Și ca să nu povestesc la modul teoretic, haideți să vedem câteva exemple de posibile alegeri. Puteți opta pentru un Renault Megane, la care aveți următoarele posibilități: închiriere 1 – 3 zile: 29 euro/zi, închiriere 4 – 7 zile: 23 euro/zi, închiriere 8 – 14 zile: 21 euro/zi, închiriere 15 – 21 zile: 19 euro/zi, închiriere 22 – 30 zile: 15 euro/zi.

Kmrent, servicii de rent a car Alba Iulia pentru tine

Ce puteți vizita în Alba Iulia

După ce ati închiriat o mașină de la Kmrent, puteți încerca un tur al orasului. Și, cu siguranță, aveți ce vedea în municipiul Alba Iulia. Puteți începe cu vizitarea Catedralei Reîntregirii, sau Catedrala Încoronării, un loc legat veșnic de momentul 1918, anul desăvârșirii unității naționale a tuturor românilor. Catedrala ortodoxă a fost ridicată între anii 1921 – 1923, dupa planurile arhitectului D.Ghe. Stefanescu, sub conducerea inginerului T. Eremia. Aici, în această catedrală, au fost încoronati suveranii României Mari la data de 15 octombrie 1922. Nu ratați nici Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia, unul dintre cele mai importante muzee din România. Mai puteți vizita și Sala Unirii, acolo unde, în 1918, a avut loc adunarea celor 1228 de reprezentanti ai romanilor din Transilvania, care au decis unirea cu Romania in memorabila zi de 1 Decembrie 1918. În sala principala sunt expuse în original documentele unirii si steagurile cu care delegatii din întreaga tara au venit la Marea Unire. Puteți vizita și Catedrala Romano – Catolica, ridicată în secolul al XIII-lea, cel mai valoros monument al arhitecturii medievale timpurii din Transilvania, ce îmbină armonios elementele romanice cu cele gotice. În interiorul catedralei se afla sarcofagul lui Iancu de Hunedoara, alaturi de cele ale fratelui sau Johannes Miles, a fiului sau mai mare Ladislau si cele ale reginei Isabella si a fiului sau Ioan Sigismund. Și dacă tot sunteți la volanul unei mașini Kmrent, treceți și pe la Cetatea Bastionara Alba Iulia, ridicată între anii 1714-1738, ce este considerată cea mai reprezentativă fortificaţie bastionara de tip Vauban din ţara noastră.

Aveți ce vedea în Alba Iulia. Aveți și cea mai bună firmă de tip rent a car, Kmrent, la care puteți apela pentru închirierea unei mașini, așa încât în planurile voastre de viitor trebuie trecut obligatoriu și vizitarea orașului Alba Iulia, un loc atât de important pentru noi, românii.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu