LauraCalin.ro, beauty blog

duminică, martie 6, 2016 10:30
Posted in category Diverse

Laura CalinÎn lumea grăbită a zilelor noastre, este mai mult decât necesar să ne oprim uneori pentru a admira și a reflecta. Vă recomand un beauty blog , adică un loc virtual unde veți admira calitatea informațiilor, pozele încântătoare de-a dreptul și veți reflecta la subiectele deloc efemere despre care se face vorbire pe site. Haideți să și detaliem câteva dintre aceste subiecte.

Cum ajungi vegetarian peste noapte

Chiar dacă ipoteza ne surâde mai puțin, deși nu-i deloc rău pentru organism o perioadă, cât mai lungă, în care alimentația noastră să nu cuprindă produse animale, putem încerca să avem perioade, mai scurte sau mai lungi, de alimentație exclusiv vegetariană. Cum ajungem acolo? Păi, trecerea de la o dieta carnivora la una vegetariana se poate face brusc sau treptat, cu un regim ales la intamplare sau sub indrumarea unui nutritionist. Iar pe site veți descoperi întreaga poveste a acestei treceri, cu capcanele si tentațiile de rigoare.

Yoga în fiecare dimineață

Cred că cei mai mulți dintre noi știu că o viață sănătoasă înseamnă culcat devreme și trezit cât mai de dimineață. Și dacă tot ne trezim de dimineață, putem încerca și câteva exerciții de Yoga. Despre Yoga există o întreagă literatură. Se spune, printre altele, că Yoga ne ajută să ne descoprim limitele, ne ajută să avem un autocontrol cât mai bun, să înțelegem ceea ce este în jurul nostru, Universul în general, și să trăim în armonie cu acest Univers. Pe site veți găsi și alte amănunte, printre altele de ce este bine să alocăm o oră din viata noastră, în fiecare dimineață, pentru exercițiile Yoga.

Monotasking vs Multitasking

Orice s-ar spune despre lumea de azi, un lucru e cert: suntem preocupați de multe activități în acelasi timp. Vorbim la telefon în timp ce tastăm, citim mail-urile în timp ce gândul ne zboara și la alte treburi. S-ar pune întrebarea: câștigăm acest timp în care ne concentrăm pe mai multe activități sau îl pierdem? Suntem mai eficienți sau mai superficiali procedând așa? Ne risipim energia în multe direcții, iar acest fapt nu este deloc benefic. De aceea, macar periodic, să revenim la o singura activitate, să alocăm timp și pentru noi, să regăsim acea naturalețe simplă, care ne aduce în armonie cu mediul înconjurător și ne face mai fericiți. Lumea grăbită de astăzi este o capcană din care trebuie să ieșim din când în când, pentru ne canaliza energia rămasă spre trăiri cu adevarat importante pentru sufletul nostru.

Laura Calin poate fi urmărită și pe Facebook, acolo unde găsim multe alte informatii interesante si utile. Revenind la site, acolo veți putea vedea mai multe informatii despre Laura Calin. Este creatorul evenimentului V for Vintage, la care participă tot mai multă lume. Site-ul ne vorbesțe despre curaj, excelență, strălucire, fapte și trăiri remarcabile, o lume în care nu au ce căuta războaiele false, separatismul de orice natură, frica și izolarea. O lume a femininului ce tinde spre puritate și armonie, o lume în care fiecare dintre noi își dezvoltă imaginația și curajul de a încerca ceva nou.
LauraCalin.ro este un univers plin de frumusețe și viziuni profunde, din care vom ieși mai câștigați, mai frumoși, mai deschiși la suflet, mai încrezători în noi.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu