Lenjerii-delux.ro, daca vrei lenjerii de cea mai buna calitate

duminică, aprilie 9, 2017 8:47
Posted in category Diverse

Lenjerii-delux.roCum primăvara este anotimpul schimbării, al înnoirii firii și aspectului exterior, unul din pașii pe care-i putem face, pentru a realiza pe deplin schimbarea, este să comandăm online o lenjerie nouă de pat. Ce spuneți? Nu găsiți nimic deosebit la ceea ce oferă magazinele online. Să nu fim pesimiști, toate probleme au o rezolvare. Nu ați aflat, probabil, despre faptul că putem comanda lenjerie de pat, iar produsele oferite aici sunt deosebite și chiar merită cumpărate. Puteți comanda lenjerii din bumbac naturale sau lenjerii din bambus, dacă vă doriți o lenjerie de lux în care să vă simițiți bine. Bun, acum să nu credeți că prețurile sunt astronomice și toate sortimentele sunt de lux. Găsiți și lenjerii ieftine dacă situația contului vostru bancar nu este chiar grozavă sau aveți alte obligații financiare.

De asemenea, puteți comanda și lenjerie de copii, pentru ca cei mici să aibă un somn liniștit și odihnitor, iar sănătatea lor să nu fie pusă în pericol. Trebuie să recunoaștem că odihna copilăriei, cea în care adormeam fără nicio grijă a zilei de mâine, rămâne toată viața în memoria noastră. Iată încă un motiv să oferim copiilor noștri o lenjerie nouă cât mai des.

Și dacă tot vorbim despre lenjerie, haideți să vedem un scurt istoric al lenjeriei. La începuturi, lenjeriile de pat erau confecționate din pânză, aceasta fiind obținută prin prelucrarea inului. Mii de ani egipteni au cultivat in și au obținut respectiva pânză, fiind și primii care au utilizat-o. Cultura inului a pătruns și în Europa, iar de aici în America, acolo unde a fost folosită vreo două secole. În secolul al XIX-lea, inul este detronat de bumbac, cel care a devenit preferatul atât în Europa cât și în America. Odată cu progresele înregistrate în cadrul revoluției industriale, bumbacul a început să fie folosit masiv în confecționarea lenjeriilor. În sudul SUA, de exemplu, plantațiile de bumbac preodominau, pe ele muncind sclavii aduși din Africa. În Anglia erau folosite războaie de țesut pentru a confecționa lenjerii din bumbac. Bumbacul de cea mai bună calitate era cultivat tot în Egipt, acolo unde erau produse lenjerii de lux unice în lume. Un alt material folosit la confecționarea lenjeriilor este mătasea. Aceasta era cunoscută în Europa încă din Evul Mediu, fiind adusă din China. Tot în componența materialelor folosite la lenjerii intră și fibrele sintetice, mai ales în zilele noastre. Acestea, de regulă, se adaugă în combinație cu materiale naturale, scopul fiind acela de a produce lenjerii mai ieftine.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu