Noul monitor inteligent de la Samsung funcționează şi ca televizor

miercuri, aprilie 6, 2022 7:32
Posted in category IT

Noul monitor inteligent de la Samsung
În ultimii ani, Samsung a lansat o mulțime de „monitoare inteligente” care au un afișaj de înaltă rezoluție, compatibilitate DeX și software integrat pentru smart TV. Un model are chiar și un ecran de 43 de inchi! Însă noul Smart Monitor M8 arată ca cea mai practică (și cea mai atrăgătoare) implementare a conceptului de afișaj desktop două în unu de la Samsung.

Începând de la 700 USD, Smart Monitor M8 are un ecran 4K de 32 de inchi cu un design aproape fără margini. Aceasta este o dimensiune și o rezoluție perfectă pentru a lucra la birou sau pentru a privi la emisiunile preferate de la televizor. În special, monitorul oferă suport HDR 10+, vine cu o cameră web magnetică și acceptă atât Alexa, cât și Google Assistant. (O, și Bixby.)

O telecomandă inclusă vă ajută să utilizați M8 ca pe un televizor, iar software-ul său Tizen încorporat ar trebui să fie familiar proprietarilor de televizoare Samsung. De asemenea, puteți proiecta conținut pe monitor folosind AirPlay și poate rula aplicații Microsoft 365 nativ, fără a se conecta la un computer.

În ceea ce privește porturile, are un port HDMI și două porturi USB-C cu încărcare directă de 65 de wați. Doar unul dintre aceste porturi USB-C acceptă transferul video sau de date. Deși nu cred că utilizatorilor de desktop le va păsa prea mult de selecția limitată de porturi, persoanele care își conectează laptopul la un monitor vor pierde multitudinea de porturi USB incluse de obicei în alte modele de monitoare la preţuri echivalente.

În ceea ce privește designul Smart Monitor M8, este în mod clar inspirat de noul iMac. Acestea sunt cele mai bune monitoare inteligente din gama Samsung.

Datorită design-ului său, mulți oameni compară Smart Monitor M8 de la Samsung cu noul Apple Studio Display. Deși nu cred că este o comparație corectă (Apple și Samsung se concentrează pe două seturi foarte diferite de caracteristici), Smart Monitor M8 pare a fi mai bun. Este mai mare decât Studio Display și ceva mai mult de jumătate din preţul monitoarelor Apple Studio Display (deși Apple oferă mai mulți pixeli).

Puteți rezerva (nu precomanda) Smart Monitor M8 pe site-ul Samsung. Modelul alb costă 700 USD, în timp ce versiunile colorate costă 730 USD. Odată ce vă rezervați monitorul, Samsung vă va permite (eventual) să precomandați aparatul și vă va oferi un credit gratuit de 100 USD.

Via ReviewGeek.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu