Samsung va anunța și mai multe dispozitive pe 27 februarie 2022

vineri, februarie 18, 2022 19:29
Posted in category IT

Samsung, MWC Event 2022La doar câteva săptămâni după ce și-a anunțat gama Galaxy S22, Samsung se întoarce pentru runda a doua. Compania intenționează să anunțe noi produse în timpul unui stream live MWC 2022 pe 27 februarie 2022, inclusiv „next generation Galaxy Book”.

Șeful departamentului de cercetare și dezvoltare al Samsung, Hark-sang Kim, a redactat o postare pe blog în care discută ce-şi propune companiei pentru MWC. Cele mai multe dintre obiective se concentrează pe construirea unei experiențe „fără întreruperi” în cadrul ecosistemului Galaxy, deși Hark-sang Kim menționează, de asemenea, că noi dispozitive Galaxy Book sunt în lucru.

Nu avem detalii reale despre noile laptopuri. Postarea de blog a Samsung se referă în mod repetat la computere ca „PC-uri” și nu menționează Chromebook-uri, așa că ne așteptăm ca noul Galaxy Books să ruleze Windows 11. Și dacă aceasta nu este o dovadă suficientă, Samsung spune că lucrează direct cu Intel și Microsoft.

MWC este cel mai bine cunoscut ca un eveniment pentru smartphone-uri, iar bannerul Samsung MWC 2022 conține ilustrații ale Galaxy Z Fold și Z Flip. Ne așteptăm să se prezinte informaţii despre telefoane pliabile, deși este posibil să nu se anunțe noi telefoane pliabile.

Și pentru că Samsung găzduiește acest eveniment în cadrul MWC, un eveniment care se concentrează de obicei pe telefoanele de ultimă generație, am putea vedea noi modele ale gamei Galaxy Z Fold și Z Flip, deși Samsung ar putea să anunțe pur și simplu noi funcții software pentru dispozitivele pliabile existente.

Noul software pare a fi un dat, deoarece Samsung spune că dorește să ofere „o experiență perfectă între dispozitive și sisteme de operare”. Noua linie Galaxy Book poate prezenta un suport îmbunătățit pentru smartphone-uri, un instrument care conectează telefoanele Android la computere.

Evenimentul Samsung MWC 2022 poate fi urmărit live pe site-ul Samsung sau pe contul de YouTube al companiei.

Via ReviewGeek.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags:

Adauga un comentariu