Nu trebuie sa mai cauti un Magazin Online Inele de Logodna

marți, octombrie 27, 2015 19:24
Posted in category Diverse

Inel de logodnaNu, titlul nu este o glumă. Odată ajunși aici, la acest material, ați și găsit ceea ce, poate, căutați: Magazin Online Inele de Logodna. Ei bine, acum să nu spuneți că inelul de logodnă nu este important. Este foarte important, iar cea mai bună dovadă în acest sens este dezvoltarea unei adevarate industrii de bijuterii având în centrul preocupărilor deloc banalul inel de logodnă.

Scurt istoric al apariției și evoluției inelului de logodnă

Bijuteria care oficializează o relație de iubire a apărut în Evul Mediu, atunci când bărbații ofereau bijuterii cu diamant femeilor iubite, existând în acea periaodă, puternic înrădăcinată, tradiția care spunea că diamantul este un simbol al iubirii ce nu poate fi învinsă. Primul inel de logodna consemnat oficial este cel oferit de Arhiducele Maximilian logodnicei sale, Mary de Burgundia, in anul 1477. În perioada Renașterii, au apărut inelele de logodnă inscripționate cu mesaje precum „Ce a unit Dumnezeu, omul să nu despartă”. Tot pe atunci, inelele erau împodobite cu pietre prețioase, în forma lor naturală. Începând cu secolul al XVIII-lea, se vor perfecționa tehnicile de tăiere, obținându-se o mai mare claritate a diamantelor și un grad de strălucire cât mai bun. Inelul de logodnă va deveni popular în secolul al XIX-lea, mai ales în Anglia, în perioada reginei Victoria, o mare iubitoare a bijuteriilor. Odată cu progresul tehnologic, inelul de logodnă va fi prevăzut cu mai multe pietre prețioase, în dimensiuni și forme cât mai diverse.

Cum se alege inelul de logodnă potrivit

Alegerea inelului de logodnă nu este o misiune facilă pentru niciun bărbat. Tot timpul vor exista temeri în privința alegerii făcute. Este destul de prețios pentru a impresiona? Am nimerit măsura potrivită? Am ales modelul care să-i placă? Nu este prea simplu sau prea opulent? Desigur, trebuie făcută, până la urmă, o alegere. Alegerea se face mai ușor dacă știm ce inel de logodnă se potrivește pentru un anumit tip de personalitate feminină.

Stiluri în alegerea inelului de logodnă

 • Stilul minimalist
  Se potrivește femeilor care poarta bijuterii mai rar sau care prefera in special bijuteriile delicate, care nu ies in evidenta. În acest caz, este bine să oferim un inel de logodnă cu o singură piatră prețioasă sau cu pietre de mici dimensiuni.
 • Stilul vintage
  Se potrivește femeilor indragostite de vremurile de demult si de bijuteriile de odinioara. În astfel de cazuri, putem oferi inele pretioase ornamentate cu pietre masive si colorate (rubin, safir, ametist sau smarald).
 • Stilul romantic
  Se potrivește femeilor care prefera in special tinutele feminine, vaporoase, rochiile si tocurile. Pentru astfel de persoane inelul de logodna trebuie sa aiba un design romantic, definit de linii curbe. Inelul poate fi impodobit cu un diamant care are o taietura in forma de lacrima, inima sau para.
 • Stilul clasic
  Este perfect pentru femeia care iubeste eleganta si tinutele rafinate. Unei astfel de persoane trebuie să-i oferim inelul clasic, care poate fi usor confundat cu inelul minimalist, insa acesta din urma mizeaza mai mult pe simplitatea liniilor.
 • Stilul glamour
  Este pentru femeile care iubesc bijuteriile opulente, care atrag priviri si implicit laude. Lor li se potrivesc inelele realizate in stil glamour, cu pietre pretioase mari si design sofisticat.

Și acum, având aceste informatii, putem intra pe www.e-ring.ro/inele-logodna-1 și alege inelul de logodnă potrivit pentru jumătatea noastră actuală sau viitoare.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu