Romania, tara de lumea a treia, depasita si de tarile africane. Multumim, PSD!

sâmbătă, octombrie 1, 2016 9:48
Posted in category Educatie

PSDPopulată de ciobani și țigani, ce votează de 27 de ani infractori, România, guvernată în majoritatea acestor ani de PSD, a ajuns să fie depășită și de țările africane.

Cu pensionari idioți, care se prezintă la vot, de fiecare dată când sunt alegeri, pentru a vota împotriva copiilor și nepoților, deși aceștia sunt viitorul țării, după ce în prealabil au stat cu creierul la soare, pentru a fi spălat de limbricii-pupincuriști Gâdea, Badea, Ciuvică și restul, cu ciobani analfabeți pe care-i doare-n cur de moralitate, lege și altele asemenea, cu triburi țigănești care nu cotizează 1 leu la bugetul de stat, dar primesc ajutoare peste ajutoare, deși sunt buni de muncă și studiu, cu asistați sociali, de regulă cu puțină școală, adică semiidioți, dar votanți de nădejde ai mafiei PSD-iste, în schimbul unei găleți roșii cu sigla PSD, și cu multe alte asemenea specimene, România a ajuns o țară de lumea a treia, condusă de politicieni corupți și cu infrastructura la pământ.

În România, infrastructura este praf

Avem o infrastructură mai proastă chiar decât unele țări africane precum Tanzania sau Namibia. Și cum să ai infrastructură cu politicieni care fură. Cum să ai infrastructură cu idioți care caută, pe cât posibil, să fenteze legea. Se circulă, și se moare, pe așa-zisele drumuri publice din România fără permis și atunci mai putem vorbi de RCA sau rovinietă, pe care orice țigan sau cioban aflat la volanul mașinii proprii ar trebui să le aibă? Hai să fim serioși. Orice maimuță needucată (și aici jignesc maimuțele, animăluțe simpatice și nevinovate) și-a imaginat, după 1989, că trebuie să circule cu mașina, dar să-l doară-n cur de contribuția sa la dezvoltarea infrastructurii României. Mergând pe principiul românașului cretin (formalare pleonastică), “Doar fraierii plătesc!”, gunoaiele ce populează această țară au produs zeci de mii de morți, în accidente de circulație, după 1989, în principal din cauza infrastructirii de căcat din Românica. Pe același fir nenorocit (numit pompos sens de circulație) circulă aleatoriu: căruțe, autoturisme, tiruri, mașini mari, mijlocii și mici, motocicliști, bicicliști, câini, oi, capre etc. (cel puțin pe aici), așa încât este imposibil să nu se întâmple tragedii. Dacă era un război, probabil ar fi murit mai puțini oameni decât în accidente de circulație, în ultimii 27 de ani. Ca să nu mai vorbim de cei multilați în astfel de tragedii. Celor care se urcă la volan fără permis sau beți, le-aș face un singur lucru: le-aș rupe șira spinării și i-aș obliga să trăiască paralizați tot restul vieții, așa cum pot ajunge unele din victimele lor.

Învățământul din România, mai prost decât în Congo

Și asta se întâmplă atunci când mafia PSD-istă numește directorii de școli pe criterii politice. Asta se întâmplă atunci când țoapa infractoare Ecaterina Andronescu introduce intrarea la liceu cu orice notă obținută la Evaluarea Națională (poți intra la liceu și dacă ești ultimul analfabet care nu știe nici măcar să citească bine sau/și nu cunoaște tabla înmulțirii) și niciun ministru al Educației din 2009 încoace nu modifică o astfel de aberație. Asta se întâmplă și când un politruc bolșevic înființează așa-zisa universitate Spiru Haret, o bătaie de joc la adresa învățământului românesc, dar locul unde politicienii de rahat obțineau niște bani, având cursuri la o astfel de cocină universitară. Asta se întâmplă când la catedră ajung tot felul de nulități, de la ingineri de pe vremea lui Ceașcă, reciclați în mari (de)formatori de generații și până la țoape analfabete de la colhoz, devenite peste noapte învățătoare ale copiilor de țigani și ciobani care vor îngrozi Occidentul prin (ne)educația lor. Asta se întâmplă când ai manuale de căcat, produse de edituri ce parazitează sistemul, fiind patronate de PCR-iști de vază, adică de Pile Cunoștințe Relații ale unor politicieni care vremelnic au mai distrus câte ceva în această țară.

Cred cu sinceritate că numărul celor răi este mai mare decât numărul celor buni, în România de azi. Dacă nu se întâmplă un miracol precum în 1989, atunci când 1% dintre români au reușit să schimbe o societate a întunericului, România va merge tot mai jos în clasamentele internaționale privind infrastructura sau calitatea vieții.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Romania, tara de lumea a treia, depasita si de tarile africane. Multumim, PSD!”

 1. Raneti Tudor Andrei says:

  octombrie 1st, 2016 at 23:22

  Mesaj pentru prosti. Invatamantul nu poate fi ilegal in sensul de imoral… vreodata. Daca va dadeati seama macar de atata lucru nu erati prosti…

  mai mult de atat e limpede ca ziua ca diplomele sunt falsificate de universitatile de stat nu particulare: Ponta – Universitatea Bucuresti
  Toba – Universitatea Naționala de Apărare „Carol I”
  Kovesi- Universitatea de vest din Timisoara
  Oprea – Universitatea Bucuresti
  s.a.m.d.

 2. Cornel Căruntu says:

  octombrie 2nd, 2016 at 9:06

  Raneti Tudor Andrei, comentariile tale au nevoie de aprobare deoarece vorbesti urat (se pare ca la unii prea multa libertate strica). Asa ca nu introduce acelasi comentariu de mai multe ori, ci incearca sa-ti expui punctul de vedere in mod civilizat, fara sa-i injuri pe cei care cred in altceva.

 3. Efectul toxic al Ecaterinei Andronescu asupra invatamantului romanesc nu are egal in istorie | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 9th, 2016 at 16:34

  […] Romania, tara de lumea a treia, depasita si de tarile africane. Multumim PSD! […]

Adauga un comentariu