O afacere bio cu succes impreuna cu E-advertising

joi, octombrie 29, 2015 18:59
Posted in category Diverse

E-advertisingTehnologia si mediul online sunt cei mai important factori care pot fi investiti in cresterea unei afaceri. Acest lucru inseamna ca, inca de la infiintarea sa si pana la perioada de dezvoltare si de stagnare, o companie are nevoie de publicitate. Pentru unele companii, managerii angajeaza specialisti in marketing, care sa se ocupe de promovarea companiei la cele mai inalte standarde.

Acest lucrus-a intamplat si in cazul unei afaceri de mici dimensiuni, deschide de o cunostinta, pe numele sau Lucian B. Domeniul sau de activitate a fost producerea si comercializarea de fructe si legume proaspete. Pentru ca mai nou, fiecare este tentat sa adopte un stil de viata sanatos, legumele si fructele bio au prins vanzare in Romania. La inceput de drum, Lucian inca nu stia demersurile promovarii. Si-a comercializat recoltele in familie, in orasul in care locuia si mai apoi in orasele vecine. Insa, pentru a-si recupera investitia initiala in plantatie si in echipamente nu era necesar publicitatea prin viu-grai. A cautat o multime de surse de publicitate pana a gasit-o pe cea mai buna.

„E-advertising inseamna succes” – rezultatul cautarilor

Dupa un timp, a auzit de termenul de publicitate virala. Acest tip de publicitate este proiectat sa utilizeze puterea cuvintelor pentru a-i inspira si pe cei din jur, in maniera in care mesajul transmis sa ajunga direct la public. Acest lucru se face prin calea verbal – scrisa din mediul virtual. Efectul este uimitor de eficient. Pentru acest lucru, Lucian nu a investit nici un ban, pana cand nu a continuat sa cerceteze piata. Impreuna cu informatiile din ziare, Lucian a inteles ca exista si in Romania companii de advertising pentru care poate opta. In acest mod, privita ca o investitie pe termen lung, intreaga companie poate economisi pe publicitatea din ziare, pliante, reclame la tv sau chiar fliere.

Se stie ca advertisingul are o putere de peste 50 de ori mai eficienta decat o campanie de anunturi pe mijloacele vizuale. Cu timpul, serviciile companiei pentru care a optat Lucian, a facut ca mica sa afacere cu fructe si legume sa aiba un profit cu o crestere de peste 30% intr-un singur an de zile. Atunci, Lucian a realizat ca E-advertising inseamna succes.

Impreuna cu E-advertising se poate invata cum sa se exprime o idee, in maniera in care angajamentul si daruirea angajatilor, impreuna cu profesionalismul acestora sa creeze o emotie atasata, pentru a obtine atentia oamenilor din jur. Nu conteaza acum daca esti nebun dupa succes, daca esti pasionat de cifre, atat timp cat ai pe cineva in favoarea ta care sa te ajute. Pentru Lucian, E-advertising inseamna succes, inseamna o cifra de afacere in crestere si o calitate in ceea ce transmite clientilor sai. Chiar daca nu poate multumi pe toate lumea, este importanta reactia emotionala pe care o au cei mai multi oameni atunci cand le spune ca a pornit de jos, ca a reusit pe internet sa isi promoveze produsele si sa detina un sistem de promovare de calitate.

Opinia puternica care o detine despre E-advertising.co il ajuta sa aiba vanzari, chiar si pe timp de iarna, incat fiecare client sa aiba un cuvant de spus, un cuvant cu impact asupra sanatatii sale si asupra reactiei la mediul online. In prezent, Lucian nu isi face griji cu privire la posibilitatea de a fi iubit sau mai putin placut de altii, pentru ca are incredere ca produsele sale sunt cele mai bune si ii definesc atentia pe care o acorda sanatatii, fiind un real angajament de a castiga increderea celor mai de succes clienti ai sai. Lucian este mandru de colaborarea pe partea de SEO si publicitate alaturi de cei de la E-advertising.co.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu