Oferte de vacante in 2018

duminică, septembrie 17, 2017 6:56
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDa, ştiu, titlul pare cam aiurea, în condiţiile în care abia am venit din concediu şi vacanţe. Dar cred că întotdeauna este loc de mai bine şi, oricât de bine ne-am simţit în vara lui 2017, merită ridicată ştacheta şi încercat altceva în 2018. Tocmai de aceea, aceste vacante ieftine in Rhodos sunt o opţiune de luat în seama pentru vara lui 2018, sau chiar mai devreme.

Bine-bine, veţi spune, dar ce au aşa de atrăgător aceste oferte? Ca unul care am beneficiat de serviciile agenţiei Colibri Tour, pot spune, fără a exagera defel, că sunt impecabile. Tot ce e trecut în ofertă chiar este oferit clienţilor la cele mai înalte standarde. A fost o surpriză plăcută pentru mine să constat că, în comparaţie cu alte agenţii de turism, nu sunt “probleme” de niciun fel, nu sunt întârzieri, nu sunt aşteptări inutile, nu apar momente de genul “vă rugăm să ne scuzaţi, dar nu am prevăzut acest impediment”. De ce să ne ferim de cuvinte mari, totul a fost perfect.

Am ales un pachet all inclusive, ne-am cazat la hotelul Evita Resort, inaugurat în 2015, pentru a fi mai aproape de staţiunea Faliraki. Alegerea hotelului a fost extrem de inspirată, deoarece hotelul este situat la aproximativ 600 de metri de plajă, la aproximativ 1 km de centrul staţiuni Faliraki şi la 15 km de oraşul Rodos. Plaja este publică, intrarea în apă este lină şi, ca să ne simţim cât mai bine, am luat şi umbrele, plus şezlonguri, acestea fiind contra cost. Hotelul, fiind de patru stele, camerele aveau toate dotările: aer condiţionat, TV satelit, internet wireless, minifrigider, uscător de păr, baie cu cadă sau duş, balcon sau terasă. De asemenea, în interiorul hotelului, sau pe lângă hotel, existau: restaurant, bar, snack bar, piscină în aer liber, spaţiu de joacă pentru copii, centru de închirieri maşini, spălătorie, coafor, magazin de suveniruri, parcare privată.

Vara anului 2017 îmi va rămâne în memorie datorită unei vacanţe de vis, ce a fost posibilă datorită inspiraţiei de a alege agenţia Colibri Tour. Repet, au mai fost şi alte vacanţe reuşite, dar parcă aceasta, din 2017, a depăşit toate aşteptările. Cei de la Colibri Tour au foarte multe şi extrem de tentante oferte, aşa încât n-ar fi rău să vă planificaţi de pe acum vacanţa 2018, pentru a fi siguri că ofertele nu s-au epuizat. Până la urmă, nu văd nimic rău în a planifica ceva mai din vreme o vacanţă, sau orice altceva, deaorece, chiar dacă mai există glumiţa că cele mai reuşite momente sunt cele care nu se planifică, aceasta este, totuşi, doar o glumă. Unul dintre avantajele de a planifica din vreme o vacanţă este diversitatea opţiunilor, pe când, dacă lăsaţi pe ultima sută de metri, veţi avea mai puţine opţiuni dintre care să alegeţi, sau, de ce nu, nu va mai exista nicio opţiune.

Personal, sunt adeptul libertăţii de a alege, adică mi-a plăcut întotdeauna să am cât mai multe posibilităţi de alegere, să nu fiu constrâns să fac alegeri în care nu cred. Şi de-a lungul vieţii am învăţat că, pentru a avea o paletă largă de opţiuni, nu trebuie să ratezi momentul sau în şansa ce-ţi apare în cale. Alegerea agenţiei Colibri Tour este o şansă pe care nu trebuie s-o rataţi, dacă vreţi ca vara lui 2018 să devină, de ce nu, cea mai frumoasă amintire a voastră, legată de vacanţele petrecute de-a lungul vieţii. Nu trebuie să mergeţi neapărat în Rhodos, Grecia având multe alte locuri ce merită vizitate. Nu trebuie neapărat să mergeţi în Grecia, dacă aţi mai fost sau nu vă atrag aceste locuri, puteţi alege o altă ţară, o altă destinaţie, dar aceeaşi posibilă vacanţă de neuitat pentru fiecare dintre voi.

Nu ştiu cum procedează fiecare, dar banii de concediu, la mine, sunt sfinţi. Adică nu mă ating de ei. Şi îmi păstrez o marjă acolo, să fie ceva în plus, deoarece niciodată nu se ştie ce apare. Nu sunt un tip zgârcit, deaorece am realizat, în multe momente, efectele devastatoare ale acestui viciu: zgârciţii sunt cei mai nefericiţi oameni din lume. Bun, nici mână-spartă nu-i bine să fii, un miligram de cumpătare, sau chiar mai mult, nu strică niciodată. În principiu, e bine să te gândeşti că vacanţă reuşită îşi merită banii.

Să-mi povestiţi la anul, pe vremea asta, cât de bine v-aţi simţit într-o vacanţă de neuitat alături de cei de la Colibri Tour, agentie ale carei date de contact le aveti mai jos.

SEBEȘ, Str. Mihai Viteazu nr. 3, Județul Alba, 515800
sebes@colibritour.ro

ALBA IULIA – Centru, Str. Avram Iancu nr. 3, Județul Alba, 510085
alba@colibritour.ro

ALBA IULIA – Cetate, B-dul. Revoluției 1989, Bl. Cf11, Județul Alba, 510077
cetate@colibritour.ro

BLAJ, Str. Republicii nr. 57, Județul Alba, 515400
blaj@colibritour.ro

Persoane de contact

SEBEȘ
Andreea Aron
0040 771 017 119

ALBA IULIA – Centru
Simona Dan
0040 771 643 126

ALBA IULIA – Cetate
Maria Iancu
0040 771 021 138

BLAJ
Raluca Dumitru
0040 771 643 161

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu