Regele Carol al II-lea, criminalul ce lipseşte din aşa-zisa lege „antilegionară”

miercuri, septembrie 9, 2015 15:36
Posted in category Istorie

De la stanga: Carol al II-lea, Hitler, regele Mihai (in plan indepartat)Cum a uitat profesorul repetent de istorie (și chiulangiul Parlamentului) Crin “Căcărău” Antonescu, inițiatorul legii “antilegionare”, de regele criminal și fanfaron Carol al II-lea

Cr(et)in Antonescu este cel care a adus Mafia PeSeDistă la guvernare, adică la furat din banii țării. Și asta pe lângă alte numeroase acțiuni criminale desfășurate de acest Nimeni, în perioada când a fost președintele PNL-ului, cică anticomunist (hăăă, hăăă, hăăă). Tocmai dictatura comunistă, cea mai criminală din istorie, lipsește din legea propusă de Căcărău. De la Căcărău, legea, acceptată tacit de parlahoții României, a ajuns la Iohannis. Doar că acesta este profesor de fizică, nu de istorie, plus că nu-și bate capul Klaus cu cititul la Cotroceni, fiind mult mai interesat de numeroasele vacanțe, concedii și plimbări pe meridianele și paralelele lumii.

Istoricul George Damian: „Carol al II-lea, cel mai nociv conducător al României. A fost, pe lângă un dictator de tip nazist, şi un criminal în masă.”

„În total, sub regimul lui Carol al II-lea au fost ucise, fără judecată, 292 persoane, dintre care: 48 au fost suprimate cât a fost prim-ministru Armand Călinescu, 242 au fost ucişe în zilele de 21, 22 şi 23 septembrie 1939, ca represalii pentru uciderea primului ministru, iar două au fost ucise în urmă (10 şi 14 octombrie 1939)”, se arată în revista Army Academy.

Uciși fără judecătă și cadavrele lăsate în stradă, în secolul XX (?), din ordinul regelui criminal Carol al II-lea

În jurnalul său nepublicat, păstrat în biblioteca Academiei Române, acad. g-ral. Radu R. Rosetti, consemna: “Uciderea, fără judecata, a asasinilor lui Călinescu a produs rea impresie, iar lăsarea corpurilor lor pe stradă revoltă lumea și transformă ceea ce se dorea a fi o pildă de pedeapsă, într-un adevarat pelerinaj. Radio-Londra comunică seara ca s-ar mai fi executat în plus în taberele de concentrare înca 76 de gardiști (e caracteristic cum aflăm știrile din țară prin Londra).”

Carol al II-lea este responsabil de asasinarea lui Corneliu Zelea Codreanu și a fruntașilor Mișcării Legionare, gest care a condus la „răzbunarea legionară” din toamna anului 1940

Tot Carol al II-lea este responsabil de asasinarea lui Corneliu Zelea Codreanu şi a fruntaşilor Mişcării Legionare în noaptea Sfântului Andrei a anului 1938.

Regele Mihai a instituit, practic, prin decret regal statul naţional-legionar. Regele Mihai lipsește din legea lui Căcărău.

De asemenea, este cunoscut faptul că Regele Mihai a instituit, practic, prin Decret Regal, statul naţional-legionar, figura sa lipsind de asemenea din Legea “anti-fascistă şi anti-imperialistă”. Reamintim faptul că INST – Academia Română a contrazis concepţia informatorului Securităţii Ciprian Nica, vicepreşedinte al Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor, prin care Mişcarea Legionară era definită, după ureche, drept “fascistă”.

Legionari asasinați din ordinul regelui criminal Carol al II-lea
Legionari asasinati

In imaginea de mai sus: Regele Carol al II-lea, Regele Mihai şi Adolf Hitler la Berchtesgaden, 24 noiembrie 1938

Academia Română: „Mișcarea Legionară nu a fost fascistă”

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “Regele Carol al II-lea, criminalul ce lipseşte din aşa-zisa lege „antilegionară””

 1. Pe langa violatorii din Vaslui, Ana Pauker s-a nascut tot în Vaslui | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 13th, 2015 at 12:19

  […] Sibiu, asa a sfârșit în Iadul numit comunism după care plâng unii. Arestată prima dată de regimul regelui criminal Carol al II-lea și ucisă în chinuri groaznice de dictatura bolșevică. Iată un fragment din această […]

 2. Unde erati, rege Mihai, cand rusii bolsevici instaurau dictatura comunista in Romania? | A șaptea dimensiune says:

  februarie 2nd, 2016 at 20:59

  […] Regele Carol al II-lea, criminalul ce lipseste din asa-zisa lege „antilegionara” […]

 3. Regele Mihai recompensat de Stalin cu doua avioane, pentru c-a vandut tara rusilor | A șaptea dimensiune says:

  iunie 13th, 2016 at 20:27

  […] Regele Carol al II-lea, criminalul ce lipseste din asa-zisa lege „antilegionara” […]

 4. Mafiotii PSD-isti sunt mana in mana cu cei care vor interzicerea portului popular in Romania | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 24th, 2016 at 14:27

  […] Regele Carol al II-lea, criminalul ce lipseste din asa-zisa lege „antilegionara” […]

 5. Coroana contra secera şi ciocanul | A șaptea dimensiune says:

  august 27th, 2018 at 16:28

  […] Regele Carol al II-lea, criminalul ce lipseste din asa-zisa lege „antilegionara” […]

 6. Carol al II-lea, regele playboy | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 30th, 2019 at 19:31

  […] Regele Carol al II-lea, criminalul ce lipseste din asa-zisa lege „antilegionara” […]

Adauga un comentariu