Prietenul tobosarului mort la Colectiv: „Tiganii au buzunarit victimele”

sâmbătă, noiembrie 28, 2015 16:00
Posted in category Mass-media

Tragedia COLECTIVÎn timp ce tembeliziunile din România nu vorbesc niciodată de fărădelegile țiganilor, în Occident românii sunt umiliți din cauza țiganilor

În urmă cu ceva vreme, postam materialul Victimele tragediei de la clubul Colectiv jefuite de tigani. Ei bine, mulți au spus atunci că e o știre falsă sau că țiganii nu prea aveau pe cine fura, în acel moment. Dragi iubitori de țigani infractori (vă recomand să-i luați acasă, dacă vă plac), din păcate adevărul este cel din materialul cu link-ul ceva mai la deal, chiar dacă cei de la evz.ro au șters articolul cu știrea respectivă. Dar cancan.ro are această știre, din care este prezentat mai jos un fragment. Înainte de asta, mi-as permite să mai adaug un singur lucru: când asculați manele și, implicit, vă țiganizați (deși cred că cititorii acestui blog nu au coborât atât de jos pe scara evoluției umane), nu uitați că țiganii sunt cei care vă fac viața grea în România, nemuncind, fiind infractori, neplătind taxe si impozite, iar afară tot tiganii vă creează numai necazuri, fiind un neam fără Dumnezeu, fără morală, fără educație, fără valori clare. Dacă le spui animale, jignesti regnul animal: un animal nu te va fura niciodată în metrou, tramvai sau autobuz și nu va cerși bani de la tine, în loc să muncească.

Paul Voicu, prietenul tobosarului care si-a pierdut viata, este revoltat de ceea ce s-a intamplat la scurt timp dupa declansarea incendiului. “Tiganii incercau sa buzunareasca victimele sub pretexul ca sunt prietenii lor”, a scris barbatul pe Facebook.

Si nu i-a luat nimeni la omor”, a intrebat unul din prietenii virtuali ai acestuia. “I-au ridicat politistii”, a raspuns Paul Voicu.

Prietenul tobosarului mort la Colectiv: Tiganii au buzunarit victimele

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Prietenul tobosarului mort la Colectiv: „Tiganii au buzunarit victimele””

 1. Tiganii interlopi, specie protejata in Romania | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 5th, 2016 at 10:42

  […] Prietenul tobosarului mort la Colectiv: „Tiganii au buzunarit victimele” […]

 2. Romania are cei mai multi tigani, comparativ cu orice alta tara | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 20th, 2016 at 21:00

  […] Prietenul tobosarului mort la Colectiv: „Tiganii au buzunarit victimele” […]

 3. Tiganul Nicolae Paun, cica parlamentar, baga cutitul in procurorii DNA | A șaptea dimensiune says:

  februarie 12th, 2016 at 20:11

  […] Prietenul tobosarului mort la Colectiv: „Tiganii au buzunarit victimele” […]

 4. Orase romanesti terorizate de clanuri tiganesti | A șaptea dimensiune says:

  martie 13th, 2016 at 11:45

  […] Prietenul tobosarului mort la Colectiv: „Tiganii au buzunarit victimele” […]

 5. Criminalul de la Colectiv, Banicioiu, este numarul 2 pe lista PSD Iasi pentru alegerile parlamentare | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 30th, 2016 at 11:25

  […] Prietenul tobosarului mort la Colectiv: „Tiganii au buzunarit victimele” […]

Adauga un comentariu