De ce (nu) merita tiganii promovati non-stop la Latrinele securistului Dan Voiculescu

marți, octombrie 27, 2015 20:43
Posted in category Mass-media

Opriti tiganizarea Romaniei!Latrina 1, principalul jurnal de știri al zilei de duminică, 25 octombrie 2015: Nu se amintește deloc de mitingul împotriva izmenarului Gabriel Oprea, dar țiganii sunt prezenți în jurnal, ca de obicei.

Pe lângă Latrina 3, un post mai de rahat este Latrina 1. În acest closet, există multă dezinformare și țiganizare. Jurnalele de știri par croite pentru îndobitocirea celor care privesc o asemenea hazna TV.

Jurnal Antena 1 în Guvernarea Emil Boc: “Criminalul de Boc a făcut și a dres”, “Mafiotul de Băsescu a făcut și a dres” etc. Jurnal Antena 1 în Guvernarea Puie Monta: “George Becali a mers cu oile”, “Țiganca X a fost în India natală” etc.

De când este Puie Monta, cel mai penal premier din istoria României, la Palatul Victoria, toate jurnalele de știri ale Latrinei 1 cuprind știri total irelevante, despre țigani, asistați sociali, pușcăriasi precum jegul de Becali etc. Nu vei vedea la Latrina 1, în “prime time”, nicio știre cu adevărat importantă, legată de criminalul guvern Ponta sau de marile tunuri financiare ale Mafiei PSD-iste.

Latrina 1 mai are un obicei: interpretarea știrilor în scop de manipulare și dezinformare

O stire nu este dată de Latrina 1 așa cum apare în alte medii jurnalistice, lăsându-l pe cel care o aude sau o citește să-și formeze propria opinie. Nu, departamentul Manipulare și Dezinformare al securistului penal Dan “Felix” Voiculescu traduce știrea, dându-i, uneori, un sens aberant fată de cel firesc. De exemplu, arestarea unui mafiot PSD-ist este prezentată de Latrina 1 ca un abuz al justiției, iar cei care participă la un miting anti_Ponta sunt persoane platite, care vor răul României. Nu acelasi lucru era prin 2012, atunci când țiganii plătiți de PSD reprezentau “poporul” care lupta cu “dictatorul” Băsescu.

Latrina 1 prezintă de fiecare dată orice grup de dezaxați (aceeași oameni platiți de PSD) care-l huiduie pe Traian Băsescu sau Elena Udrea, dar nu suflă o vorbă despre mitingurile adevarate anti_Ponta și anti_PSD

În campania electorală din toamna anului 2014, Latrina 1 nu a prezentat aproape deloc mitingurile anti_Ponta sau cozile la votul din Diaspora. Așa ceva se numește manipulare ordinară, iar Antena 1, un post de căcat pe care l-am scos din grilă, nu se poate numi parte a unei prese obiective, care slujește binele public. Mă întreb daca adventistul Gâdea, de exemplu, chiar crede în învățăturile biblice, din moment ce slujește un sistem satanic și mafiot de îndobitocire în masă, ce promovează ura și răzbunarea. A-l ponegri 11 ani pe Traian Băsescu, seară de seară, ignorând alte subiecte cu adevarat importante pentru România, mi se pare comparabil cu ceea ce era în Sodoma și Gomora, acolo unde exista un adevărat cult al minciunii și dezmățului. Chiar “pocăitul” Gâdea îsi imagineaza că face bine acestui popor, proaspăt ieșit din intunericul comunist, promovând aceeași gașcă de penali, care scuipă în fiecare seară într-o singură direcție?

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “De ce (nu) merita tiganii promovati non-stop la Latrinele securistului Dan Voiculescu”

 1. Tiganii interlopi, specie protejata in Romania | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 5th, 2016 at 10:44

  […] De ce (nu) merita tiganii promovati non-stop la Latrinele securistului Dan Voiculescu […]

 2. Prietenul tobosarului mort la Colectiv: „Tiganii au buzunarit victimele” | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 5th, 2016 at 20:49

  […] De ce (nu) merita tiganii promovati non-stop la Latrinele securistului Dan Voiculescu […]

 3. Victimele tragediei de la clubul Colectiv jefuite de țigani | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 5th, 2016 at 20:52

  […] De ce (nu) merita tiganii promovati non-stop la Latrinele securistului Dan Voiculescu […]

 4. Romania are cei mai multi tigani, comparativ cu orice alta tara | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 20th, 2016 at 21:00

  […] De ce (nu) merita tiganii promovati non-stop la Latrinele securistului Dan Voiculescu […]

 5. Latrina 3, aceasta cloaca securisto-bolsevica | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 6th, 2017 at 19:05

  […] De ce (nu) merita tiganii promovati non-stop la Latrinele securistului Dan Voiculescu […]

Adauga un comentariu