Prin 2003, PSD = ciuma roşie = mafia oferea cea mai mare şpagă din lume

miercuri, iulie 3, 2019 8:26

PSD = ciuma rosie = mafiaPSD = ciuma roşie = mafia, grup infracţional ce a oprit zborul României spre prosperitate şi civilizaţie, a încercat mereu să cumpere, prin mită electorală, segmentul cel mai needucat al populaţiei României, ca să nu spun imbecil, pentru a fi la împărţit caşcavalul puterii, adică la furat banii destinaţi dezvoltării acestei ţări.

Fără idioţii inculţi şi proşti care au crezut toate minciunile PSD = ciuma roşie = mafia, chiar dacă aceste minciuni erau rostite la tembelizor, baronii roşii nu ar fi avut azi averi de milioane de euro – unii chiar de zeci sau sute de milioane de euro -, în timp ce drumurile României sunt praf, spitalele sunt pulbere, iar educaţia este în aer.

Haideţi să vedem cum guvernul puşcăriaşului Adrian Năstase îşi cumpăra electoratul prin 2003, acelaşi electorat care a pus umărul, de 30 de ani încoace, la distrugerea României: ţărănimea manelizată şi ţiganizată.

Cea mai mare şpagă din lume

  • De un singur an mai are nevoie guvernul pesedist pentru a intra în cartea recordurilor de neam prost. El va fi acela care va da cea mai mare şpagă din lume, împărţind-o la cel mai mare număr de fraieri din istorie.
  • Cea mai mare şpagă din lume poartă numele de “subvenţii”, este în valoare de 31.600 de miliarde de lei vechi (aproximativ 900 de milioane de euro) şi va fi împărţită începând cu septembrie 2003 până în septembrie 2004, la 4,4 milioane de ţărani. .
  • Cu banii primiţi moca de la guvern, în plin an electoral, ţăranii vor face agricultură, dar, mai ales, vor vota. Dacă nu vor vota cu guvernul, fiindcă aşa ceva nu e posibil, vor vota cu PSD. .
  • Dacă nu vor vota cu PSD (= ciuma roşie = mafia, n.m.), deşi aşa ceva e foarte posibil, ţăranii vor vota cu şpaga. .
  • Dacă şpaga nu va candida la viitoarele alegeri, fiindcă aşa ceva nu prea s-a mai văzut pe nicăieri, ţăranii vor vota cu Iliescu. .
  • Dacă Iliescu nu mai candidează, deşi niciodată nu poţi fi sigur câte mandate are Iliescu, ţăranii care nu votează cu Ceauşescu vor vota până la urmă tot cu guvernul, fiindcă aşa ceva nu o fi posibil, dar nici imposibil nu e. (“Academia Caţavencu”, nr. 611/2003)

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu