PSD = ciuma roşie a reprezentat şi reprezintă interesele mafioţilor bogaţi şi liberi

joi, septembrie 12, 2019 20:40

PSDO întâmplare din 2003, pe vremea când KGB-istul criminal Ion Iliescu creştea o mafie care, între timp, s-a făcut mare şi a schimbat legile justiţiei în favoarea mafioţilor din politică.

Ca să-i ţină isonul lui Năstase, care trâmbiţa de zor în stil electoral fabuloasele realizări ale Guvernului, Iliescu a revenit şi el cu placa-i preferată, cu care se câştigau alegerile în ’47, în ’65, în ’90, în ’92 şi chiar în 2000. Iată falsetul în nota comunistă interpretat deunăzi chiar de preşedintele acestei ţări, ce se vrea, cică, democratică: nu se retrocedează proprietăţile confiscate de comunişti pentru că nu au unde să se ducă chiriaşii, fiind oameni săraci şi, normal, foarte cinstiţi.

Printre chiriaşii cu drept de vot, a căror soartă o deplânge Bunicuţă KGB-istă, se numără şi sărmanul domn Raul Doicescu. De sărac ce este, dânsul a apărut în topul Capital, cu o avere de 50.000.000 USD, ca patron al trustului de construcţii Bog’art. Iar de cinstit nici nu se pune problema! A cumpărat în 1996, în calitate de chiriaş, imobilul din strada Ştefan Mihăileanu nr. 36, deşi acesta era revendicat în instanţă încă din 1993.

Culmea este că, la 20 de zile după ce a fost cumpărat de sărmanul milionar în dolari, foştii proprietari l-au şi câştigat în instanţă prin sentinţă definitivă şi irevocabilă. În logica lui Iliescu, normal că Raul Doicescu nu a renunţat la imobil, neavând posibilităţi să-şi construiască singur altă casă, că doar nu e decât patronul unui trust de construcţii.

A mai cumpărat un apartament în aceeaşi casă, prin aceeaşi cinstită metodă, un alt sărac drag lui Iliescu: Toader Gheorghe, fost adjunct al lui Ioan Talpeş. Normal că nici ‘mnealui nu ştia că e revendicată casa, când a cumpărat-o, astfel de informaţii secrete ajungând greu la capii SRI-ului.

Cu toţi cinstiţii şi săracii ăştia din stirpea lui Ilici, e clar că vinovaţi sunt tot foştii proprietari, urmaşi ai ilustrului geograf român Simion Mehedinţi: a greşit calculele şi hărţile bunicul lor. România nu poate fi nicidecum în Europa, ci în altă zonă, undeva pe lângă Botswana. (“Academia Caţavencu”, nr. 629/2003)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags: ,

Adauga un comentariu