PSD = ciuma roşie = mafia reprezintă urmaşul Partidului Comunist Român, adică al acelui grup terorist finanţat de Moscova care milita pentru destrămarea României Mari

luni, noiembrie 4, 2019 12:08

Criminalii ciumei rosiiSunt absolut convins că, în procent de peste 90%, nostalgicii comunsimului criminal sunt de o incultură înfiorătoare. Iar unii dintre ei, deloc puţini, sunt analfabeţi de-a binelea. Fiind, în ultimii ani, administrator de site, precum şi administratorul unor pagini şi grupuri pe Facebook, am remarcat că peste 90% dintre cei care laudă comunismul scriu cu greşeli gramaticale grave, din cauza cărora un copil de clasa a V-a, de exemplu, nu ar promova în clasa următoare. Deşi suferă grav la capitolul cunoaştere, a limbii române în acest caz (dar îşi iubesc ţara: hăăă, hăăă, hăăă), nostalgicii comunismului criminal compensează nudul din creier cu un potenţial de criminalitate şi răutate mult peste normele admise. Dacă un dement ar reinstaura dictatura comunistă astăzi, s-ar găsi destui agramaţi care ţi-ar trage un glonţ în cap deoarece, nu-i aşa, eşti duşmanul “boborului”, eşti plătit de Soros sau reprezinţi statul paralel.

Veţi spune, poate, că exagerez şi că, până la urmă, PSD = ciuma roşie = mafia reprezintă doar o adunătură de mafioţi, care n-au de-a face cu comunismul criminal. Oare? Dar există şi dovezi. Pe lângă faptul că, în ultimii ani, PSD = ciuma roşie = mafia are acelaşi tip de discurs ca dictatorul comunist Ceauşescu Nicolae (“Străinii nu ne lasă să trăim bine!”), pe lângă faptul că toţi cei care critică PSD-ul sunt numiţi “trădători de ţară” (asta făceau şi comuniştii criminali veniţi pe tancurile sovietice), pe lângă faptul că sunt numiţi în funcţii (miniştri şi nu numai) tot soiul de analfabeţi (asta făceau şi bolşevicii la începutul instaurării dictaturii comuniste în România), pe lângă …, una dintre dovezile cele mai evidente ale caracterului neocomunist al PSD este legătura cu trecutul comunist, criminal şi mafiot, pe care nu l-au condamnat niciodată.

Ba mai mult, de câte ori au fost la putere au adus în structurile statului român, cică democratic, foşti ofiţeri de Securitate, foşti turnători la Securitate, foşti activişti de marcă ai Partidului Comunist Român. Şi mai mult: în 2004, pe când erau la putere, ciumaţii roşii alocau fonduri pentru sărbători comuniste, aşa după cum putem citi într-o scurtă însemnare apărută în 2004, pe când prim-ministru era cel mai mare şpăgar din România postdecembristă, posesorul unei averi de miliarde de euro, fostul puşcăriaş Adrian Năstase. Acesta făcea tandem cu criminalul care a adus minerii şi a ucis tineri nevinovaţi în decembrie 1989, fostul student la Moscova unde a fost racolat de KGB, cu soţia rusoaică, cea care nici măcar n-a făcut efortul să înveţe limba română vreme de o jumătate de secol (vorbeşte româneşte mai prost decât proasta României, Viorica Dăncilă), Ion Iliescu, fie-i numele blestemat.

Păunescu Adrian bagă fonduri la ghiozdan

Aflăm că şoriciul gros e transmisibil după Sărbători (e vorba de sărbătorile din iarna 2003 – 2004, n.m.), şi nu ca aliment pitoresc, ci ca boală de obraz. Altfel nu se explică faptul că se alocă bani de la buget pentru a se sărbători Cenaclul “Flacăra”, un fenomen de tristă amintire în urma căruia au murit, cu ani în urmă, nişte tineri la Ploieşti. Astfel, Păunescu, pupătorul în cur al Iubitului Conducător, primeşte (de la Guvernul Adrian Năstase, adică al PSD = ciuma roşie = mafia, n.m.) o groază de bani când, de fapt, ar fi trebuit să i se spună să se şteargă pe bot de orice finanţare!

Dacă lucrurile merg în ritmul acesta, nu e exclus să se serbeze, tot cu bani publici, nu ştiu câţi ani de la inaugurarea “Cântării României”. Sau, de ce nu, să se sărbătorească şi o cifră rotundă de la începerea construirii Canalului. Şi, cu ocazia asta, să fie trimişi la muncă toţi cei care incomodează! (“Academia Caţavencu”, nr. 632/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu