Redobandirea increderii si a parului cu ajutorul Dr. Felix

vineri, martie 19, 2021 19:45
Posted in category Diverse

Dr. FelixMomentul in care o persoana incepe sa isi piarda din podoaba capilara, acest lucru are efecte nu doar asupra aspectului sau fizic, cat si asupra starii sale psihice. Nemultumirea si tristetea din cauza acestei probleme isi spun cuvantul si starea de spirit nu mai este atat de buna. In special in cazurile in care se intampla la varste de pana la 30 de ani.

Pierderea parului poate avea cauze genetice sau poate fi cauzata de stres. Oricare ar fi factorul, nu se poate schimba acest aspect si de multe ori toate produsele pe care le utilizezi parca nu aduc nici o schimbare. Pentru situatiile de acest gen, Dr. Felix readuce increderea oamenilor odata cu reconditionarea parului cu ajutorul implantului.

Tehnici inovative de transplant de par

Clinica Dr. Felix Hair Implant este formata dintr-o echipa de medici ultraspecializati care efectueaza toate aceste porceduri. Tehnicile folosite la aceasta clinica sunt preluate din occident si medicii activeaza si in Amsterdam, Paris sau Geneva. Acestia utilizeaza o tehnica denumita Q-Fue care se realizeaza manual.

Dupa acest proces pacientul nu prezinta cicatrici, sangerari sau dureri si efectele sunt vizibile imediat, deoarece aceasta tehnica este cea mai putin invaziva. Recenziile clientilor atesta profesionalismul cu care lucreaza cei de la clinica si rezultatele multumitoare care au readus increderea oamenilor.

Sunt si persoane publice care au apelat la aceasta clinica si au fost multumiti, lucru care se vede in testimonialele de pe site-ul lor. Datorita faptului ca rezultatele se vad la scurt timp si nu este nevoie de perioada de repaus si refacere, pacientul isi poate relua imediat activitatile. Aspectul natural al parului de dupa implant, combate toate preconceptiile despre rezultatele cu aspect de peruca sau alte pareri de acest gen.

Implantul de barba si sprancene

Aceasta clinica de transplant de par in Romania ofera si servicii de implant de barba sau sprancene. Stim cu totii cat de importante sunt sprancenele pentru femei si cum uneori prezinta spatii in care nu au fire, fiind un lucru deranjant. La fel este si in cazul barbatilor in legatura cu barba. Aceasta denota masculinitate si este deseori reprezinta mandria lor, care este ingrijita cu atat de multa atentie.

Pentru cei care vor sa aiba o barba mai bogata sau niste sprancene de invidiat, clinica Dr. Felix Hair Implant ofera si astfel de servicii de implant de par. Aceste aspecte au un rol important pentru simetria fetei si transplantul se realizeaza prin aceeasi tehnica, Q-FUE. Pentru redobandirea increderii si aspectului fizic dorit, puteti apela la aceasta clinica.

Contact:

+40 720.254.368
+40 749.260.204
office@drfelix.ro

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu