remediibio.ro, magazinul online de produse naturiste pentru tine

miercuri, noiembrie 27, 2013 17:13
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniFoarte mulți dintre noi cred că produsele naturiste sunt bune pentru sănătate. De aceea, atunci când avem ocazia cumpărăm produse despre care știm cu siguranță că nu conțin tot felul de “chimicale” cu un efect nociv asupra sănătății. Dar unde găsim un magazin online cu tratamente naturiste? Răspunsul la această întrebare este simplu: la link-ul anterior. Site-ul pe care ajungeți vă oferă cele mai bune produse naturiste, la cele mai avantajoase prețuri. Astfel, găsiți produse ce conțin vitaminele A, B, C, D, E și K, coenzima Q10, multivitamine, minerale, omega3 și alte uleiuri. Mai găsiți produse pentru cura de slăbire sau dietă, produse pentru oase, cartilaje, articulații, produse ce conțin aminoacizi, produse pentru sistemul imunitar sau produse pentru probleme femei și bărbați.

Iar dacă vă interesează suplimente din plante, la link-ul anterior găsiți așa ceva. Mai puteți achiziționa pe site (click pe unul din link-urile anterioare) produse pentru eliminarea stressului, pentru sistemul cardiovascular, pentru boli tumorale, glicemie etc. Există și promoții, așa încât intrați repede pe site dacă vreți să le mai prindeți. Iată mai jos și alte informații utile legate de modul de achiziționare, livrare, plată pentru produsele disponibile.

Comanda se poate face:

– telefonic la: 0768 47 87 45, 0742.858.636, 0722.69.22.44
– online: Pentru a comanda online nu este necesar sa va deschideti cont trebuie doar sa intoduceti produsul in cos apoi urmati pasii pentru finalizarea comenzii . In cazul in care totusi va hotariti sa va deschideti un cont veti avea avantajul de a va putea urmari cumparaturile efectuate, data si valoarea comenzilor, denumirea produselor comandate, iar daca va inscrieti la Newsletter veti fi tinuti la current cu noutatile si promotiile lunare.

Livrarea se face prin curier.

Coletul ajunge la destinatie in aproximativ 24-48 de ore in orasele resedinta de judet si aproximativ 48-72 ore in celelalte localitati. Plata se face ramburs (in momentul in care curierul va inmineaza coletul).
Produsele sunt insotite de un prospect care contine o scurta prezentare a produsului si modul de utilizare, iar factura o gasiti in colet.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu