Să-i urâm pe unguri, dar să le luăm banii

miercuri, noiembrie 26, 2008 9:07
Posted in category Locale

PSD-isti = hotii RomanieiRomânia este ţara paradoxurilor, iar în Moldova nefurată de ruşi paradoxul este la el acasă. Cum proasta satului rămâne bugetul de stat, pe care toţi îl fraieresc şi-l jecmănesc, nu puteau trece nişte alegeri fără ca cetăţeanul – obişnuit să sugă ceva bănuţi din orice – să nu facă nişte bani şi pe spinarea ungurilor.

Deşi în Moldova lui Chiuariu, Adomniţei şi Gheorghiu-Dej nu este picior de ungur neromânizat, UDMR-ul are reprezentanţi în comisiile electorale. Probabil aceştia verifică dacă PRM –ul nu este furat la vot.

Această aberaţie care frizează ridicolul este posibilă şi pentru că a lua banii ungurilor nu-i nici o ruşine, mai ruşinos fiind să nu-i înjuri.

Acest fapt îmi aminteşte de o altă aberaţie din Moldova, ţinută în sărăcie de Ceauşescu şi urmaşii săi, prin care PUNR-ul avea voturi şi chiar primari prin această zonă. De aici rezultă că moş Gheorghe se temea straşnic de unguri, nu cumva Doamne fereşte să-i ia sticla de votcă şi obiceiul de a fura porumbul de pe tarlaua vecinului, cum a învăţat el la colhoz.

Şi îmi mai amintesc cu drag de o zicere a fostului viceprimar al comunei Havîrna, pe care, într-un moment de delir “a la Vadim Tudor”, l-am auzit spunând că: “Vei intra în Ardeal cu paşaportul!”. Deşi au trecut 18 ani, în Ardeal nu se intră cu paşaportul, numai că românaşii verzi ca el au distrus această ţară lăsând-o la cheremul hoţilor şi a mafioţilor de tot soiul. Iar foarte mulţi români, care ar fi făcut cinste acestei ţări, au plecat din România sătui de batjocura şi ilegalităţile de pe aici. Până la urma frica de unguri a născut monştrii pe care cu greu îi vom uita, mai ales ca-i vedem împroşcând cu r…t zilnic la televizor.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “Să-i urâm pe unguri, dar să le luăm banii”

 1. Să fim mămăligari până la capăt | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 29th, 2014 at 19:12

  […] Să-i urâm pe unguri, dar să le luăm banii […]

 2. Știri locale (scurte, da’ proaste) | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 10th, 2015 at 17:23

  […] Să-i urâm pe unguri, dar să le luăm banii […]

 3. Ciobanii din învăţământ | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 10th, 2015 at 17:32

  […] Să-i urâm pe unguri, dar să le luăm banii […]

 4. Din ciclul “Cauzele traiului prost din România”, astăzi prejudecăţile | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 17th, 2016 at 21:51

  […] Să-i urâm pe unguri, dar să le luăm banii […]

 5. Traian Basescu, mai mult inger decat demon | A șaptea dimensiune says:

  iunie 1st, 2016 at 16:21

  […] Să-i urâm pe unguri, dar să le luăm banii […]

 6. Decalogul României profunde | A șaptea dimensiune says:

  iunie 1st, 2016 at 18:30

  […] Să-i urâm pe unguri, dar să le luăm banii […]

Adauga un comentariu