Scaune de masaj profesionale

marți, martie 1, 2016 20:23
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDragii mei, înclin să cred că printre voi există și persoane interesate de un fotoliu de masaj și relaxare de înaltă calitate. Dacă sunteți în căutare de scaune de masaj profesionale, am un pont pentru voi: massato.ro oferă o gamă completă de astfel de produse.

Beneficiile fotoliului de masaj pentru sănătate

Dacă nu v-ați pus încă problema, ar fi momentul să conștientizați importanța fotoliului de masaj pentru sănătate. Iată, mai jos, câteva exemple de beneficii ale unui astfel de masaj, la care, probabil, nu v-ați gândit foarte des.

 • Relaxare și eliberare totală de stres
  Într-o lume destul de agitată, veți realiza cât de plăcut și relaxant este este șederea într-un astfel de fotoliu pentru masaj și relaxare.
 • Dispar tensiunea și rigiditatea din mușchi
  După o sesiune pe scaunul de masaj, vă veți simți în formă maximă.
 • Eliminarae toxinelor din organism
  Aceasta se va realiza prin îmbunătățirea circulatiei sanguine și a limfei. Aceasta va duce și la normalizarea tensiunii arteriale.
 • Vindecarea mai rapidă a zonelor de interes
  Aceasta se va realiza prin creșterea fluxului sanguin și, implicit, se va trimite mai mult oxigen la țesuturi.
 • Veți avea mai puține spasme musculare
  Nodurile și spasmele vor disparea odată cu rigiditatea și tensiunea din musculatură. Mușchii, după o ședință în fotoliul de masaj, vor fi în cea mai bună formă.
 • Se va îmbunătăți flexibilitatea corpului
  Corpul vostru va simți o schimbare în bine în ceea ce privește flexibilitatea. Încercați, de exemplu, să vă atingeți degetele de la picioare înainte de sesiunea de masaj în fotoliu și după terminarea acesteia. Veți constata o schimbare în bine a flexibilității corpului.
 • Cresterea nivelului de endorfină
  Adică nivelul analgezicelor produse de corpul nostru va crește dacă apelăm la fotoliul de masaj.
 • Îmbunătățirea respirației
  Aceasta se realizează prin eliminarea rigidității mușchilor din jurul coastelor, iar odată cu această rigiditate dispar și problemele de respirație.
 • Diminuarea durerilor de gât și de spate
  Musculatura încordată cauzează multe din durerile din corpul nostru. Prin utilizarea fotoliului de masaj musculatura se relaxează și durerile din multe zone vor dispărea aproape magic.
 • Postură mai bună și mai corectă
  Folosirea regulată a unui fotoliu de masaj vă va îmbunătăți treptat spatele. Acesta va fi mult mai flexibil și veți avea o postură mult mai dreaptă .
 • Prevenirea artritei degenerative
  Prin utilizarea fotoliului de masaj veți avea mai puține dureri de articulații, mai ales dacă aveți peste 40 de ani. Sesiunile regulate de masaj vă vor ajuta să redobândiți starea de sănătate.
 • Stare de bine
  Vă veți simți o persoană schimbată datorită beneficiilor aduse de fotoliul de masaj: veți avea mușchii relaxați, va crește nivelul endorfinelor, se va imbunatați circulația sanguină și a limfei. Cu o postura a corpului îmbunătățită veți arăta chiar mai tineri și veți dobândi o strălucire aparte.

Toată viața dumneavoastră poate fi îmbunătățită prin utilizarea regulată a fotoliului de relaxare cu masaj!

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu