Sindicatele din învăţământ, rămăşiţe ale dictaturii comuniste care n-au fost interesate niciodată de calitatea învăţământului

sâmbătă, martie 6, 2021 6:55
Posted in category Educatie

Daniel FuneriuSindicatele din învăţământ, ca mai toate sindicatele din România, sunt organizaţii de tip mafiot, în care liderii (naşii) posedă averi imense, pe care nu le pot justifica, şi nu ştiu altceva decât să urle la tembelizor tocmai împotriva celor care încearcă să mişte căruţa numită România spre normalitate.

În Statele Unite, prin secolul XX, era cunoscut faptul că sindicatele de acolo au fost penetrate de Mafie. Dacă Mafia voia, se organiza o grevă care paraliza un anumit sector de activitate, dacă Mafia voia, era linişte şi pace, deşi sindicaliştii aveau nemulţumiri reale.

În România, mafia care controlează sindicatele are acronimul PSD, supranumele de Ciuma Roşie, iar ceea ce-i leagă pe mafioţii de la vârful PSD de mafioţii de la vârful sindicatelor este hoţia, jaful de după 1989, la care sindicatele au participat din plin.

Sindicatele din învăţământ, controlate de mafia PSD, au ieşit în stradă numai pentru caşcaval şi numai când acest caşcaval trebuia cerut de la alţii, nu de la guvernanţii PSD.

Unde erau sindicatele din învăţământ atunci când se fraudau masiv (adică se formau regimentele de hoţi şi corupţi) examenele de final de ciclu din învăţământ, adică Bacalaureatul şi Evaluarea Naţională?!

Unde erau sindicatele din învăţământ atunci când directorii de şcoli erau numiţi pe criterii politice, ba mai mult, PSD = ciuma roşie = mafia, în perioada horror a banditului Liviu Dragnea, numea directori pe cei care au luat nota 1 (unu) sau 2 (doi) la concursul pentru funcţia de director de şcoală organizat de guvernul Cioloş?! Ce bătaie de joc mai mare la adresa învăţământului, a educaţiei în general, poate exista în afară de aceasta: să numeşti o nulitate intelectuală în funcţia de director de şcoală, călcând în picioare anii de muncă şi sacrificiu ai celor cu adevărat valoroşi, ai celor care chiar merită această funcţie.

În final, un text pe care l-am găsit în urmă cu nişte ani pe Facebook, scris de un prieten virtual care în timp a emigrat. Vom rămâne în România (cei care vom rămâne) doar cu popii lacomi şi criminali, cu piţipoancele analfabete, pe post de vedete la tembeliziunile securistului puşcăriaş Dan Voiculescu, cu cocalarii care au inundat şoselele României, care aruncă gunoaie pe oriunde şi pentru care şcoala, educaţia, nu înseamnă nimic. O ţară de zombi, ocolită de lumea civilizată, o ţară de ţigani manelişti, de prostituate, de gunoaie şi de ţoape ajunse în tot felul de funcţii, de la funcţia de parlamentar la funcţia de primar.

O ţară de analfabeţi

Planul de distrugere a educatiei a reusit. Este un succes total. Din generatia 2007-2019 doar 2 copii din 5 au luat bacalaureatul. Dintre acestia doi, probabil doar 0.2 sau mai putin vor termina o facultate. Rezultatul este indubitabil o tara de prosti, de videochatiste, de interlopi si necalificati. Carne de tun pentru oricine, victima a manipularilor oricui.

Impactul asupra viitorului este dramatic. Cu un procent de 40% dintre adolescenti analfabeti functional, nu avem nici cea mai mica sansa intr-un viitor al tehnologiei, creatiei si inteligentei artificiale.

Din pacate este mult prea tarziu sa mai fiu optimist cand vine vorba de educatie. Toate scuzele sunt zero. Vinovati sunt TOTI (poate cu circumstante atenuante Funeriu). Toate guvernele din ultimii 30 de ani si in special tampita aceasta de Andronescu, gropara educatiei romanesti.
Individa aceasta a facut mai mult rau acestei tari decat toate jafurile si coruptia pentru ca cea mai de pret avere a unei tari nu este petrolul sau aurul ci materia cenusie.

Poate vi se pare exagerat sau emotional dar incercati doar sa va imaginati cam ce va fi in 10 ani aici. Cum naiba de zeci de ani nu reusim sa scapam de plaga asta nenorocita, de ciuma rosie, de sistemul asta securisto-ruso-nomenclaturist, de parlamentele pline de infractori si idioti, de guvernele pline de tradatori de tara, de tampiti si de analfabeti.

Nu stiu in ce lume credeti ca vom trai, dar viitorul este sumbru pentru Romania.

Parca traim un blestem al propriei neputinte cu toate personajele astea neterminate si rau intentionate Dancila, Andronescu, Carmen Dan, Teodorovici, Iordache, Savonea, Dorneanu, Tariceanu.

Dormiti linistiti. Rulam incet spre prapastie. La scara timpului, de ieri pana azi nu s-a schimbat nimic. Aceleasi personaje saboteaza justitia, aceleasi personaje va indatoreaza pe zeci de ani, aceleasi personaje distrug metodic Romania. V-ati bucurat ca va puteti umple caruciorul in supermarketuri cu produse din alte tari si la adapostul somnului vostru se evapora miliarde de euro prin coruptie si furturi iar Romania se transforma intr-o tara de zombie.

Si nu va ingrijorati prea tare. Nimanui nu ii pasa. Nu am vazut nici o declaratie, nici un plan, nici o demisie dupa rezultatele catastrofale din educatie. Nu isi pune nimeni intrebari.

Dormiti linistiti. Cand veti intelege cam ce bomba cu ceas este educatia va fi prea tarziu.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu