Tara „construita” de Ceausescu: la scoala iti era spalat creierul cu minciunile bolsevice

joi, septembrie 22, 2016 16:24

Raiul comunistToți neterminații intelectual, toți răii și toți netrebnicii incapabili să studieze ceva pe această lume formează România de rahat ce votează corupți și mafioți

Toți cei care au un dispreț total față de școală, de carte și de noțiunea de om educat, sunt (de)formați de pupincuriștii bolșevici, de nostalgicii dictaturii comuniste. Toți cei care se șterg la fund cu noțiuni fundamentale precum adevăr, dreptate, informare (un om informat este un om puternic), protecția mediului etc. sunt deformați de comunism (cel mai criminal sistem de teroare din toate timpurile – peste 100 de milioane de oameni uciși în numele comunismului) sau de nenorociții care regretă comunismul și își educă nepoții, copiii sau elevii în spiritul nostalgiei față de un sistem diabolic ce-l obliga pe Horia Roman Patapievici, de exemplu, să circule într-un tren jegos de navetiști pentru a munci acolo unde l-a trimis Partidul Comunist Român, trezit la 5 dimineața pentru a fi la 7 la serviciu.

Procentul nostalgicilor comuniști ce deformează generații întregi de elevi, inoculându-le ura față de o societate liberă, este peste 50%

În școlile românești, de care se discută atât, domină nostalgia bolșevică. Toți pupincuriștii lui Ceașcă au o ură imensă față de schimbare, față de nou, față de progresul tehnologic. Orice țoapă nimerită în învățământ, orice neterminat intelectual ajuns să predea ceva sau altceva va avea o dragostă nețărmurită față de societatea în care Securitatea păstra liniștea. Nu contează defel că în același sistem de învățământ de căcat erai obligat să citești și să prezinți aberațiile cizmarului, să pierzi ore întregi la așa-numitul învățământ ideologic, de fapt o mașinărie diabolică de spălat creiere, să scrii mii de pagini de planuri, planificări, referate, conspecte etc. Și toate acestea de mână, mașini de scris având doar criminalii securisti, cei care te băteau manual.

Colhoznicul nostalgic și analfabet se hrănește din ură, trăiește în prostie, trăiește cu minciunile debitate la tembelizor, trăiește cu gândul la cât mai multe pomeni și la cât mai puțin studiu. Regretă comunismul criminal în care toți eram obligați să trăim în mocirlă, satisfacția lui criminală fiind aceea că nimeni nu se putea ridica la alt standard de viață, adică era asemeni lui, o nulitate idioată și cretină

Comunismul asigura egalitatea în prostie, hoție și minciună a unei mase amorfe, ai cărei membri, precum acei zombi din filme, se trezeau dimineața cât mai devreme, se duceau la muncă, apoi la crâșmă, iar seara urmăreau cuvântările unui cretin analfabet numit Ceaușescu Nicolae. În acest timp mai făceau niște copii, mai sțăteau ore întregi la cozi, mai dădeau o șpagă pentru a avea un ciolan la masă sau o cafea infectă pe care cei din Occident o dădeau la ultimii aurolaci. Școala în comunism însemna locul în care secretarul Partidului Comunist era Dumnezeu, iar în fața lui nu mișcai. Puteai să fii Albert Einstein, Partidul Bolșevic îți era tată și mamă, adică el te-a făcut, el te-ar fi omorât.

Generațiile de hoți și corupți de după 1989 s-au format în comunism

Educația în comunism era o noneducație, care se baza pe un singur lucru: trebuia să nu ieși din rândul turmei. Orice ieșire din turmă era aspru pedepsită. În acest spirit al turmei, toți, dar absolut toți membri turmei, trebuiau să poarte uniformă, să asculte indicațiile prețioase ale Sultanului din Scornicești, să citească aberațiile politrucilor bolșevici cuprinse în așa-zisele documente ale Partidului Comunist. Educația din comunism, prelungită și după 1989, a produs generațiile de imbecili care scandau “Nu ne vindem țara” și “Noi muncim nu gândim”, a produs generațiile de dobitoci care s-au făcut preș în fața mafioților politici și i-au votat într-o veselie, a produs generații de cretini care și-au imaginat că dacă au o diplomă înseamnă că sigur cineva le va da de lucru, chiar dacă nu se pricep la nimic.

Cei 1% care au ajuns departe, studiind în comunism, sunt mai degrabă rezultatul moștenirilor genetice de excepție decât al valorii acelui sistem de învățământ

De regulă, argumentul suprem al nostalgicilor comunisti, atunci când vine vorba de școala dinainte de 1989, este dat de medaliile obținute de elevii români la olimpiadele internaționale sau de cei câțiva specialiști de marcă apăruți în România acelor ani. Da, este devărat, în acei ani erau și elevi excepționali. Așa cum sunt, probabil, și în Africa sau în orice altă țară bananieră. Asta nu înseamnă că ei sunt imaginea reală a valorii sistemului educațional din acea perioadă. Imaginea reală este dată de majoritatea celor care au trecut prin școlile de atunci. Iar această majoritate a făcut ceea ce vedem azi: a demolat tot, a distrus mediul și pădurile, a format o clasă politică înclinată spre corupție și jaf, a înfiintat televizunile de căcat ce prezintă numai curve și țigani etc. Toți cei care au distrus România, de la mafiotul Viorel Ponta la mafiotul Tăriceanu, au fost educați în comunism. Și au învătat în școlile acelei perioade să nu fure, să nu mintă, să nu distrugă (hăăăăăăăăăăă, hăăăăăăăăăăăăăăă, hăăăăăăăăăăăăăăă).

România este o țară de căcat, incapabilă să construiască niste kilometri de autostradă, deoarece este populată, majoritar, de indivizi needucați, de grobieni și pușlamale, de triburi țigănești infracționale, de pupincuriști bolșevici etc. Cei care acuză școala de azi că produce analfabeți să nu uite că distrugerea școlii românești a fost făcută de cei educați în comunism, imediat dupa 1989, este făcută zilnică de brutele analfabete care șterg la cur cu literatura română, pe care nu-i interesează nimic din domeniul științelor etc. Chiar credeți că pe aici, de exemplu, este cineva interesat de literatură sau ultimele noutăți în domeniul științei. Nu, nici pomeneală, mult mai interesați sunt “educații” de pe aici de manele și țigăneli, decât de Eminescu sau Albert Einstein.

România este o țară de căcat, unde se aruncă pe oriunde gunoaie, pe aici, de exemplu, sunt gunoaie pe toate drumurile, o țară unde orice analfabet poate înjura pe net și nu numai și nu pățește nimic, o tară unde polițistul poate mușamaliza orice infracțiune și nu pățește nimic.

România este țara infractorilor, este țara unde un cretin precum VV Ponta se bucură de aprecierea profesorilor (cum te poți numi “profesor” și să-l apreciezi pe un mitoman plagiator??????????????), este țara unde un pușcărias ca Becali este omniprezent la tembelizor, mult mai mult și mai des decât un Gabriel Liiceanu sau Andrei Pleșu, este țara în care comunismul criminal este mai viu ca niciodată în mintea multor zombi care populează acest teritoriu.

România nu merită nici măcar mila occidentalilor, ca să nu mai vorbim de apreciere. O țară incapabilă să-și construiască un viitor mai bun nu merită nimic. Și nu vor avea nimic nostalgicii bolșevismului ce populează majoritar această țară.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Tara „construita” de Ceausescu: la scoala iti era spalat creierul cu minciunile bolsevice”

 1. Marius says:

  septembrie 22nd, 2016 at 18:11

  100℅ adevărat!
  Cine semnează articolul?

 2. Cornel Căruntu says:

  septembrie 24th, 2016 at 12:56

  Articolul este scris de administratorul site-ului, adica de mine. In general, la articolele care sunt preluate, sau sunt folosite ca sursa de informare, este trecuta, logic si evident, sursa, chiar daca suntem in tara mitomanului plagiator Puie Monta, cel care in lucrarea de doctorat a copiat cu nesimtire din munca altora si nu a precizat sursa. Articolele la care nu este precizata sursa sunt scrise de administratorul site-ului sau, in unele cazuri extrem de rare, sursa este un site ce a disparut intre timp.

 3. Idiotenia Sa Liviu Pop, cica ministrul Educatiei, regreta spalarea creierelor si manualul unic din comunism | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 22nd, 2017 at 7:16

  […] Tara „construita” de Ceausescu: la scoala iti era spalat creierul cu minciunile bolsevice […]

Adauga un comentariu