Te-ai despartit recent de partener? Iata ce trebuie sa faci pentru a-l uita!

vineri, august 11, 2017 15:55
Posted in category Diverse

FemeiaFiecare om trece, la un moment dat, printr-o despartire. Insa reprezentantelor sexului feminin le este intotdeauna mai greu, intrucat emotiile care le incearca sunt extrem de dificil de stapanit.

Intrucat sentimentul de siguranta dispare odata cu separarea de persoana iubita, femeile au tendinta de a-si crea tot felul de ganduri negative, care duc la depresie.

De aceea, in acest articol, cele care s-au despartit recent de parteneri vor gasi cateva indemnuri cu privire la ce pot face pentru a-i uita si pentru a trece mai usor peste momentele dificile!

Iata ce poti face pentru a-l uita mai repede pe fostul:

  • In primul rand, trebuie sa iti aduni toate fortele si sa elimini gandurile negative! Fara indoiala, despartirea voastra a survenit unor certuri si sunteti amandoi vinovati. De aceea, trebuie sa incetezi sa iti faci tot felul de ganduri cu privire la cum ai fi putut evita totul.
  • De asemenea, este necesar sa nu te desconsideri si sa incepi sa iti vezi calitatile. Pentru a-ti spori increderea in tine, aranjeaza-te de fiecare data cand iesi din casa. Achizitioneaza-ti produse de ingrijire, produse pe care le poti cauta pe MINI FARM ONLINE, intrucat sunt de cea mai buna calitate. Se pare ca produsele cosmetice au capacitatea de a creste stima de sine unei persoane, motiv pentru care te-ar putea ajuta si pe tine!
  • FemeiaConcentreaza-te asupra altor activitati. De exemplu, un animal de companie s-ar putea sa te ajute foarte mult sa treci peste aceasta despartire. Ia-ti un caine sau o pisica si o sa vezi ca vei fi mult mai pozitiva in gandire. Bineinteles, trebuie sa mergi cu animalutul tau la un cabinet veterinar, iar medicii specialisti de la (https://www.cherryvet.ro/contact/clinica-veterinara-dristor/) CHERRY VET iti pot veni in ajutor. Astfel, o sa ai siguranta ca acesta este sanatos! Pe de alta parte, te poti concenta exclusiv asupra ascensiunii carierei tale, in cazul in care nu esti iubitoare de animale.
  • Iesi cu prietenele. Daca te vei inchide in tine si vei respinge pe toata lumea, o sa ajungi la depresie. Evita o astfel de situatie, intrucat se poate dovedi foarte grava si greu de depasit. De altfel, nu vorbi numai despre relatia cu fostul tau partener cand iesi cu ele, caci gandul iti va sta numai la el si nu te vei simti in largul tau.Femeia
  • Nu il mai cauta. Fara indoiala, daca inca ii trimiti mesaje si il suni, speri sa se intoarca la tine si sa va impacati. Renunta la acest obicei, mai ales daca relatia a fost una toxica pentru tine. De altfel, nu incerca sa ii contactezi prietenii sau rudele pentru a le cere sprijinul spre a va impaca, intrucat o sa ii pui si pe ei, si pe tine intr-o situatie penibila.

Asadar, este extrem de important sa iti accepti noul statut, cel de femeie singura si independenta, intrucat numai asa o sa treci mai usor peste despartirea recenta. De asemenea, aduna-ti toate fortele pentru a elimina gandurile negative, ingrijeste-te si concentreaza-ti atentia asupra carierei sau a unui animal de companie. In plus, este esential sa iesi cu prietenele si sa te distrezi, dar si sa ii stergi definitiv numarul de telefon!

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu