Tehnicbazar.ro, daca esti interesat de un aparat de spalat cu presiune

joi, iulie 14, 2016 17:08
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDragii mei, în acest material vom vorbi despre un aparat de spalat cu presiune. Se poate comanda cu o reducere de 18% din preț, iar caracteriticile sale se pot vedea ceva mai jos. Înainte de asta, însă, iată câteva amănunte despre brand-ul Bosch, aparatul de spălat cu presiune recomandat mai sus fiind produs de Bosch.

Cine este Bosch și ce vrea (ce a vrut) el/ea (firma)

 • Producătorul german de componente auto Bosch, cu afaceri globale de peste 47,3 miliarde euro şi circa 283.500 de angajaţi, este unul dintre liderii globali ai furnizorilor de tehnologie şi servicii, în domeniile auto, tehnologie industrială, bunuri de larg consum şi construcţii.
 • Compania a fost înfiinţată în Stuttgart, Germania, în anul 1886 de către Robert Bosch (1861-1942) sub numele „Atelier de mecanică fină şi inginerie electrică”, iar în prezent deţine aproximativ 350 de filiale şi companii regionale în peste 60 de ţări.
 • Bosch este în prezent unul dintre principalii producători mondiali de sisteme de injecţie pentru motoare diesel şi cu aprindere prin scânteie şi de sisteme de siguranţă pentru autovehicule (cum sunt sistemul de antiblocare la frânare ABS şi programul electronic de stabilitate ESP).
 • În anul 1898 compania deschide prima filială externă Bosch în Marea Britanie, iar în anul 1921 lansează serviciul ”Bosch service” dedicat clienţilor. Bosch a recunoscut încă de la începutul anilor ’20 necesitatea de a crea o reţea de service-uri auto pentru montarea produselor sale şi repararea autovehiculelor. Atelierul de service auto din Hamburg, Max Eisenmann&Co. a devenit primul atelier oficial de montare şi reparaţii al Robert Bosch.
 • În anul 1927 intra în producţie de masă pompa pe injecţie Bosch pentru motoare diesel. În anul 1932, Bosch a preluat afacerile companiei Junkers în domeniul termotehnicii. Din anul 1933 Bosch lansează primului frigider pentru uz casnic, în 1950 primul mixer electric, în 1958 se produce prima maşină de spălat Bosch, iar în 1964 prima maşină de spălat vase. Totodată, în anul 2003, Bosch a lansat prima şurubelniţă electrică echipată cu acumulator litiu-ion Ixo. Tot în anul 2003, Bosch a preluat producătorul de sisteme de încălzire Buderus.
 • Grupul Bosch este prezent şi în România din anul 1994 şi deţine cinci companii, respectiv Robert Bosch (distribuţie de echipamente şi piese auto, echipamente termotehnice şi scule electrice), BSH Electrocasnice (import şi distribuţie de electrocasnice marca Bosch şi Siemens), Bosch-Rexroth (componente pentru industria de maşini-unelte), fabrica Bosch-Rexroth România de la Blaj, care produce scule electrice şi centrul de servicii de externalizare Bosch Communication Center din Timişoara. Compania Robert Bosch SRL a realizat în 2010 o cifră de afaceri de 249,5 mil. lei (circa 59 mil. euro), conform sitelui Ministerului Finanţelor Publice.

Caracteristicile aparatului de spalat cu presiune Bosch

 • Eficient: excelent raport performanţe – greutate, pentru finalizarea rapidă a lucrărilor de curăţare.
 • Durată lungă de viaţă: pompă robustă din alamă, antrenată de un arbore cotit, cu pistoane acoperite cu strat ceramic.
 • Adaptabilă: presiune variabilă pentru o flexibilitate optimă.
 • Versatilă: funcţie de autoaspirare, pentru a pompa apă dintr-o găleată sau din rezervor.
 • Funcţionare silenţioasă: tehnologia autostop opreşte automat motorul şi pompa, în momentul eliberării comutatorului.
 • Sistem de aspirare cu efect de curăţare: pentru un confort mai mare.
 • Uşor accesibilă pentru întreţinere rapidă.

Aparatul de spalat cu presiune Bosch, un produs ce merită achiziționat.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu