Threads devine aplicația cu cea mai rapidă creștere din toate timpurile: 100 de milioane de utilizatori în mai puțin de o săptămână

miercuri, iulie 12, 2023 5:56
Posted in category IT

ThreadsRecordul anterior, doborât de Threads, a fost deținut de ChatGPT, instrumentul AI (Artificial Intelligence – Inteligenţă Artificială) atât de popular. ChatGPT a avut nevoie de două luni pentru a atinge cifra de 100 de milioane de utilizatori.

Pe locul trei, într-un clasament al celor mai rapide creşteri de la lansare, în privinţa numărului de utilizatori, se află TikTok-ul chinezesc, cel care atingea 100 de milioane de utilizatori în 9 luni.

Aplicaţia Threads, care a fost lansată pe 5 iulie 2023, este compatibilă cu sistemele de operare iOS și Android, folosește conturile Instagram ale utilizatorilor. Şi mai poate creşte, având în vedere faptul că Instagram are 1,6 miliarde de utilizatori. Funcționează ca o aplicație separată de Instagram pe care utilizatorii trebuie să o descarce și apoi să-și activeze profilul Threads pentru a o utiliza.

Este prima alternativă serioasă la Twitter, care pare să aibă succes.

Threads este disponibilă în 100 de ţări, dar încă nu a fost lansată în Uniunea Europeană (UE).

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu