Top site-uri de unde putem descarca softuri gratuite pentru calculator

duminică, aprilie 23, 2017 13:54
Posted in category IT

SoftPeriodic este bine să aruncăm o privire peste o listă de softuri apărute recent, deoarece multe dintre ele ne ajută, într-un fel sau altul, în rezolvarea unor probleme. Sau vin cu facilități noi, ce fac mai comodă activitatea noastră în față calculatorului. Evident, pe lângă softurile gratuite, mai există și cele care trebuie plătite, dar acestea sunt pentru firme, companii, persoane fizice autorizate sau pentru aceia dintre noi care chiar își doresc un soft plătit, cele gratuite fiind prea limitate în opțiuni. Iată și primele 5 poziții din top, restul clasamentului la link-ul de mai jos.

  1. Softpedia.com este cel mai popular site unde găsim softuri gratuite pentru Windows, drivere, jocuri, softuri pentru Mac, Android, Linux etc. De aici, s-au descărcat, până în prezent, peste 3 miliarde de softuri, conform unui contor prezent pe site. Cuprinde, probabil, orice soft am căuta.
  2. Brothersoft.com cuprinde softuri pentru platforma Windows, pentru sistemele de operare ale dispozitivelor mobile, jocuri, drivere, widget-uri etc.
  3. Soft32.com este locul unde găsim, de asemenea, o colecție impresionantă de softuri, jocuri, drivere pentru diverse sisteme de operare.
  4. Majorgeeks.com are, evident, softuri pe care le putem downloada, pentru diverse nevoi.
  5. Download3k.com cuprinde softuri frumos așezate pe categorii, care așteaptă cuminți să le descărcăm și să le rulăm.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu