Transport caini si pisici in Anglia

vineri, decembrie 2, 2016 10:23
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDacă vreți să trimiteți animăluțe de companie celor dragi din Anglia sau, atunci când vă mutați, nu doriți să abandonați câinii sau/și pisicile în România, există firma transport animale de companie caini si pisici in Anglia. Specialiștii de la respectiva firmă asigură transportul în cele mai bune condiții al câinilor și pisicilor din România în Anglia și din Anglia în România. Serviciile sunt “door to door”, iar mijloacele de transport sunt autorizate pentru transportul pe distanțe lungi al câinilor și pisicilor în “Sistemul International Traces”.

Personalul firmei este autorizat și certificat de Direcția Sanitar Veterinară (DSV), astfel încât micuții voștri prieteni vor călători în cele mai bune condiții. Firma de transport caini si pisici Anglia are autovehicule special amenajate pentru acest tip de transport, șoferii și personalul însoțitor dețin “Certificatul de competență profesională”.

De asemenea, mașinile au instalat și un sistem „Webasto”. Acesta realizează încalzirea in habitaclu câinilor și pisicilor, chiar și atunci cand motorul este oprit. Pe toată durata călătoriei, animăluțele sunt atent supravegheate, sunt hrănite și adăpate periodic, iar pedurile din cuști sunt schimbate ori de câte ori este necesar.

Pentru a putea beneficia de serviciile firmei, trebuie să faceți o rezervare, prin completarea unui formular, iar firma se ocupă de toate actele necesare pentru transportul animalelor de companie, precum și de serviciile medicale aferente (vaccinare, deparazitare, examen clinic). După ce sunt parcurse toate etapele și sunt îndeplinite toate cerințele, animăluțele vor părăsi România și vor ajunge cu bine în Anglia, alături de cei dragi.

Firma transport animale de companie caini si pisici in Anglia este cea mai bună alegere, dacă doriți să aveți cu voi, în Anglia, cânii și pisicile din România.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu