Tu unde iti inlocuiesti parbrizul fisurat?

sâmbătă, decembrie 1, 2018 16:42
Posted in category Diverse

Montaj parbrizeAutoturismul este in zilele noastre unul dintre cele mai importante bunuri din viata de zi cu zi. Fie ca este folosit in scop de serviciu, fie pentru uz personal, plimbari, vacante, cumparaturi, masinile sunt indispensabile, chiar daca tindem sa abuzam, as putea spune, de acestea chiar si pentru cateva sute de metri.

Insa trecand peste scopul utilizarii autovehiculelor, ce este de fapt important in privinta acestora, este starea tehnica care trebuie sa fie din orice punct de vedere una buna astfel incat siguranta traficului rutier sa nu fie pusa in pericol.

Parbrizul este o componenta foarte importanta care trebuie sa fie in stare buna mereu. Vizibilitatea depinde foarte mult de starea sa si de aceea cand acesta se sparge trebuie inlocuit imediat. Nu doar spargerea parbrizului va necesita schimbarea cat si ciobiturile sau imbatranirea sa care pot afecta vizibilitatea ceea ce poate deruta soferul in special pe timp de noapte cand farurile masinilor din fata reduc capacitatile de observare.

Parbrizeacasa.ro este o firma care se ocupa cu inlocuirea parbrizului dumnaevoastra, cat si a lunetelor sau a geamurilor laterale, atat la sediu cat si la adresa clientului, ceea ce este extrem de avantajos pentru aceia carora timpul nu le permite astepte in service-uri dupa reparatii. Deci, daca si tu te numesti printre cei care au nevoie de schimbarea parbrizului, tot ce trebuie sa faci este sa accesezi site-ul acestora unde vei gasi toate detaliile necesare, dar cel mai important cu siguranta vei fi surprins de pret parbrize Bucuresti, care sunt cele mai bune din capitala.

Totul se rezuma la aproximativ 30 de minute, dupa care masina va fi din nou ca noua. Insa pe langa aceste 30 de minute, urmatoarele 24 de ore pana la uscarea completa a adezivului sunt esentiale. Pe aceasta perioada masina trebuie sa fie parcata pe o suprafata plana astfel incat parbrizul sa nu alunece lasand goluri in adeziv. In plus, nu este indicat nici sa duceti masina la spalatorie deoarece jetul puternic de la acele pistoale cu apa poate afecta modul de asezare si uscare al adezivului.

Trebuie sa tinem cont si de faptul ca un parbriz fisurat poate atrage sanctiuni din partea autoritatilor si va dauna si in cazul in care se apropie realizarea inspectiei tehnice periodice, caz in care vei fi respins pana la rezolvarea problemei.

Cei de la Parbrizeacasa.ro nu se ocupa doar cu inlocuirea geamurilor pentru autoturisme, ci si pentru autoutilitare, autocamioane sau utilaje atat pentru constructii dar si utilaje agricole.

Parbrize la domiciliul clientului 7 zile din 7 cu manopera iefina si de calitate dar si cu parbrize, lunete sau geamuri laterale de calitate superioara ce provin de la brand-uri precum Fuyao, Saint-Gobain Sekurit, Guardian, Pilkington si Benson. Aici vei gasi geamuri auto pentru orice marca, Audi, Bmw, VW, Opel, Renault, Dacia, Opel, Mercedes, Fiat, Ford, Hyundai, Skoda, Seat, Toyota, Citroen, Nissan, Jaguar, Jeep, Kia, Peugeot, Daewoo, Suzuki, Honda, Mitsubishi, Volvo, Man, Daf, Iveco etc.

Inlocuieste la timp parbrizul spart cu ajutorul celor de la Parbrizeacasa.ro si astfel vei scapa de orice grija.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu