Un credit pentru nevoile tale personale

marți, octombrie 22, 2013 16:17
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniMai devreme sau mai târziu, fiecare dintre noi va apela la un credit, pentru a rezolva anumite probleme. La link-ul anterior găsiți informații utile despre creditul oferit de diferite bănci. Știți probabil, sau nu, despre drumurile la sediile băncilor, pentru a obține informații despre condițiile de acordare a creditelor, despre dobânzile practicate, despre tot soiul de situații ce pot apărea pe parcursul derulării creditului. Toate aceste drumuri în scop informativ pot fi evitate, dacă accesați site-ul de la link-ul anterior. Aici puteți simula condițiile de obținere a unui credit, puteți afla venitul necesar, creditul maxim, rata lunară, plus alte multe informații din domeniul financiar.

Să presupunem că vă interesează credit pentru nevoi personale. Pe site găsiți un calculator online, cu filtrele obișnuite de la o bancă, acest script oferindu-vă, în final, informațiile de care aveți nevoie: DAE, rata lunară și costul total. De asemenea, puteți alege banca de la care doriți creditul, având la dispoziție toate ofertele de credit ale băncilor. Totul este extrem de simplu, interfața site-ului este sugestivă și, cel mai important, nu trebuie să alergați pe la banci pentru a obține informații, nu trebuie să dați zeci de telefoane pentru a afla rata lunară la un credit, nu trebuie să consultați zeci de broșuri cu informații din domeniul bancar. Totul este simplu, dacă accesați una din legăturile anterioare.

Așadar, online face totul simplu, vorba unei reclame, iar simplitatea trebuie folosită. Vreaucredit.ro cuprinde ofertele a 37 de bănci și 795 de tipuri de credite, adică toate informațiile de care aveți nevoie, înainte de a vă decide ce tip de credit doriți și de la ce bancă.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu