Un fost ministru ceauşist a rămas sinistru şi după decembrie 1989

marți, aprilie 19, 2022 8:02

Criminali comunisti
Un fost ministru ceauşist s-a instalat în casa unui deţinut politic şi n-a mai plecat de acolo. Ba, mai mult, s-a făcut şi proprietarul casei, pe vremea când tovarăşul Ion Iliescu era preşedintele României.

Radu Abagiu al fost ministru al Comerţului Interior în anii 1970. Era un tip anost şi meschin până-n măduva oaselor. A profitat de drama familiei Vasiliadis, pe care comuniştii au scos-o forţat din casa din strada Dimitrie Onciul nr. 31 şi au cazat-o vreo 15 ani la Aiud, Gherla, Jilava, adică în temniţele comuniste.

După decembrie 1989, ICRAL Foişor i-a vândut lui Abagiu casa în 1996, deşi ea fusese revendicată de proprietar încă din 1991.

Familia Abagiu a contestat în instanţă vânzarea casei, dar a nimerit peste judecătoarea Silvia Pană, o caricatură de judecătoare, aceasta dând câştig de cauză hoţului comunist Abagiu, pe motiv, atenţie, că acesta nu s-a prezentat în instanţă (hăăă, hăăăă, hăăăăă). Adică dacă venea în instanţă putea să piardă. În lipsă, însă, a fost declarat câştigător.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu